ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρο το μήνυμα Αναστόπουλου για τον βασικό στόχο του Άρη

Ο Άρης έχει δώσει αρκετούς “αγώνες” τους τελευταίους μήνες. Όχι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σε ζωτικής σημασίας θέματα που αφορούν στην ύπαρξη της νέας ΠΑΕ, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρχει η αγωνιστική συνέχεια, μετά την εξασφάλιση της ανόδου.

Όπως έχει σημειωθεί αρκετές φορές, ο Άρης κατάφερε και ξεπέρασε με επιτυχία τα εμπόδια, με τελευταία αυτά των δελτίων, αλλά κυρίως με την έγκριση του μετοχολογίου από την ΕΕΑ.

Στην πορεία και μέσα στον Οκτώβριο, η κιτρινόμαυρη ομάδα πια θα κληθεί να επαναλάβει αυτό που έκανε και πέρσι με επιτυχία: να εξασφαλίσει την άνοδο και την επιστροφή της στην φυσική της θέση, την κορυφή.

Το μήνυμα που έστειλε άλλωστε, ο Νίκος Αναστόπουλος με αφορμή την κλήρωση του κυπέλλου ήταν ξεκάθαρο για τους στόχους του Άρη. Πρωταρχικός στόχος ήταν και είναι η επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ λίγκα σε ρόλο πρωταγωνιστή. Από αυτόν τον στόχο δεν μπορεί να παρεκκλίνει.

Φυσικά παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να πετύχουν ό,τι καλύτερο στο κύπελλο, στο οποίο έχουν να παρουσιάσουν τα προηγούμενα χρόνια συμμετοχές σε τελικούς. Όμως όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής του Άρη: «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο ο Αρης έχει παράδοση και θα τον “κυνηγήσουμε” μέχρι εκεί που μπορούμε, χωρίς ωστόσο να αποπροσανατολιστούμε από τον στόχο μας που είναι η επιστροφή της ομάδας στο φυσικό της χώρο”. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο…

To Top