Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική Παίδων – Βασικός ο Χατζόπουλος του Άρη

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro Κ17 η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, αφού ηττήθηκε με 2-1 από την Φινλανδία.
Η Εθνική Παίδων τα βρήκε… σκούρα από το ξεκίνημα απέναντι στην χώρα των «χιλίων λιμνών», αφού έμεινε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα μόλις στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και, παρ’ ότι η πρώτη αντίδραση ήρθε σχετικά γρήγορα, δεν μπόρεσε να καταφέρει να φτάσει έστω στην ισοφάριση.

Σε ένα παιχνίδι με κιτρινόμαυρο στοιχείο, αφού αγωνίστηκε βασικός ο Γρηγόρης Χατζόπουλος του Άρη, οι Φινλανδοί σκόραραν αρχικά με τον Ρουόπι στο 21ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Έζε στο 32′. Η Εθνική αντέδρασε και μείωσε με το γκολ του Στέφανου Τζίμα στο 42ο λεπτό. Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσει στην ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε, παρά και τις διάφορες τακτικές αλλαγές στις οποίες προέβη ο τεχνικός τη Εθνικής Παίδων στο δεύτερο μέρος.

Η ήττα αυτή από την Φινλανδία με 2-1 στην πρώτη αγωνιστική του πρώτου γύρου των προκριματικών του Euro Κ17 δημιουργεί ένα μειονέκτημα για την Εθνική ενόψει των δύο αγώνων που απομένουν με Ιταλία και Κόσοβο. Το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα σε Ιταλία και Κόσοβο διεξάγεται σήμερα (05/10) στις 17:00.

Ενδεκάδα Εθνικής Κ17 (πρ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Μπελερής, Πανικίδης, Παναγάκος (58′ Σβίγκος), Χατζόπουλος, Χατζηνικολάου, Μπρέγκου (58′ Κωστούλας), Μαρούτσης, Ανδρικόπουλος (70′ Τσέλιος), Πολιτάκης (58′ Καλλαντζή), Τζίμας, Μουζακίτης

To Top