Τεν Χαγκ: «Μας έκανε… καλό η Σίτι, χαρούμενος ο Ρονάλντο»

Στη βαριά ήττα απέναντι στη Σίτι αλλά και στο «καυτό» θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέρθηκε ο Έρικ τεν Χαγκ σε συνέντευξη Τύπου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται από τη βαριά ήττα με 6-3 από τη συμπολίτισσα Σίτι, την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα περί δυσαρέσκειας και αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο τον Γενάρη.
Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ τεν Χαγκ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια για το Europa League (6/10, 19:45), αναφέρθηκε αναλυτικά σε αυτά τα ζητήματα ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.
«Πήραμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση από τις νίκες με την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, όμως ο αγώνας με τη Σίτι ήταν μια “ένεση πραγματικότητας” για εμάς. Ευχαριστούμε επομένως για το μάθημα, Πεπ και Σίτι. Μπορούμε να αποδεχτούμε την ήττα μας, όχι όμως και την απαράδεκτη εμφάνισή μας. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.
Όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σχολίασε: «Δεν τον βλέπω δυστυχισμένο. Μην με παρεξηγείτε, είναι πολύ νευριασμένος όταν δεν παίζει. Στην προπόνηση είναι πάντα χαρούμενος, προπονείται πολύ δυνατά, δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό κι αυτό είναι αυτό που περιμένουμε από αυτόν».

To Top