Ξεκίνημα με… ευθύνες για την Κ-17!

Διακοπές… τέλος για την πρωταθλήτρια Κ-17, η οποία σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μάττα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη φετινή σεζόν. Οι αλλαγές που υπέστη το ρόστερ της ομάδας μπορεί να είναι αρκετές, μια και οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στη διάθεση του Τάσου Θέου είναι οι Βασιλούδης, Μαντζάρης, Μαρινόπουλος, Τόπτσης, Τσιπούρας, Φούσκας και Χατζηβλασίου, ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν τον περσινό τίτλο.

Ο προπονητής των «κίτρινων» με δηλώσεις του στο PRESSARIS σχολίασε το φετινό ξεκίνημα αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Η χρονιά για τον Άρη ξεκίνησε με περισσότερες ευθύνες, μια και όλοι πλέον θα μας αντιμετωπίσουν ως πρωταθλητές. Τα δεδομένα φέτος έχουν αλλάξει ριζικά. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά, περισσότερη πίεση τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες, καθώς οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να στελεχώσουν είτε την Κ-20 είτε την πρώτη ομάδα με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ηλία Ιγνατίδη, αλλά και τους Σουνά και Αντωνιάδη».

Εξάλλου, αναφορικά με το νέο ρόστερ, ο κ. Θέος επεσήμανε: «Έχουμε να κάνουμε με μία καινούρια ομάδα, η οποία απαρτίζεται από ορισμένους παίκτες που στελέχωσαν την περσινή ομάδα, άλλους που ανέβηκαν από το εφηβικό και μερικούς ακόμα που προστέθηκαν με τη μορφή μεταγραφής έπειτα από scouting και δοκιμές που πραγματοποιήσαμε».

To Top