ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκίνησαν και οι πρωταθλήτριες κορασίδες του Άρη!

Πρώτη προπόνηση έκαναν χθες και οι πρωταθλήτριες Ελλάδας κορασίδες του Άρη, οι οποίες συγκεντρώθηκαν στο Αλεξάνδρειο και ξεκίνησαν τη δουλειά τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά 2015-2016 των κορασίδων του ΑΡΗ σήμερα 18/8/2015 στις 20:30-22:30 στο Αλεξάνδρειο.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν οι παρακάτω 11 αθλήτριες και συγκεκριμένα οι: Αγγελική Νιγδέλη ,Καλλιόπη Γιαννούσιου, Μαρία Βαντσιούρη, Άννα Κυριακοπούλου, Ναταλία Αβρονιδάκη, Σοφία Γκρίτζαλη, Μαρία Ουζούνη, Μάγδα Ουζούνη, Μαρία Καλογρίδου, Τάνια Μπερμπέρη, Ελευθερία Ζούρου.

Έλειπε από την προπόνηση δικαιολογημένα η Ρωξάνη Μπουντούκα, λόγω της συμμετοχής της στην Εθνική Ελλάδας Κορασίδων την προηγούμενη εβδομάδα.

Νέοι έφοροι της ομάδας των κορασίδων είναι ο Γιώργος Αντωνιάδης και η Μαρία Κριθαρίδου, ενώ στην προπόνηση ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Άγγελος Πανταζής.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρξε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους εφόρους και μια σύντομη ενημέρωση των αθλητριών από τον προπονητή της ομάδας, Τάσο Τζιότζιο, ο οποίος τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

To Top