ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χρυσικόπουλος: “Ευτύχημα να πατάει στα πόδια του ο Άρης με ισχυρό επενδυτή τον Λάσκαρη”

Αισιόδοξος πως οι ατυχίες που ανέκοψαν την εξέλιξή του ανήκουν στο παρελθόν και θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην Κηφισιά δήλωσε ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6

-το ρόλο που επέλεξε την Κηφισιά: «Το προπονητικό τιμ και το οικογενειακό κλίμα της Κηφισιάς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου».

-τους στόχους της Κηφισιάς: «Αυτό που θέλουμε πρωτίστως είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και αν μπορέσουμε να μπούμε στα play offs. Υπάρχουν προσδοκίες, ελπίζω φέτος να μπούμε στην οκτάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Κύπελλο παίζοντας καλό μπάσκετ.

-το γιατί δεν είχε ως τώρα την αναμενόμενη εξέλιξη: «Θεωρώ πως ο κύριος λόγος που δεν είχα την εξέλιξη που θα περίμενα είναι πως οι περισσότεροι αγώνες που έπαιξα τα τελευταία χρόνια σε μια σεζόν ήταν 13-14. Θέλω να ξεπεράσω τους τραυματισμούς που είχαν τα τελευταία 3-4 χρόνια. Έχω φτάσει 23 και δεν έχω μια ολοκληρωμένη σεζόν στα πόδια μου».

-την αγωνιστική του κατάσταση τώρα: «Μετά το χειρουργείο νιώθω εξαιρετικά, δεν έχω καμία ενόχληση στη μέση. Από 17-18 με ταλαιπωρούσε αυτό το πρόβλημα. Ελπίζω να μην με ξαναταλαιπωρήσει. Θα χρειαστεί δουλειά από μέρους μου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρω».

-το γιατί έφυγε από τον Άρη για την Ιταλία: «Όταν άφησα τον Άρη τον Ιούνιο ήταν διαφορετική ομάδα από το πώς εμφανίστηκε το Σεπτέμβριο, όταν και άρχισε να χρησιμοποιεί τους πιτσιρικάδες. Αν αποφάσιζα πιο αργά, ίσως και να ήταν διαφορετικά. Όταν έφυγα οι πιτσιρικάδες δεν έπαιρνα ευκαιρίες στον Άρη».

-το προσεχές πρωτάθλημα: «Είναι ευτύχημα να βλέπεις τον Άρη να πατά στα πόδια του, όπως και τον ΠΑΟΚ, που δεν έχει έναν ισχυρό επενδυτή σαν τον κ. Λάσκαρη, αλλά κάνει συγκινητική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΚ προσπαθεί να μπει σφήνα κι αν συνεχίσει με την ίδια ταχύτητα θεωρώ πως τα επόμενα χρόνια θα διεκδικεί τίτλους. Πάντως θεωρώ πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ακόμη σε άλλο επίπεδο».

To Top