Ξεκίνησαν οι γυναίκες στο βόλεϊ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ξεκίνησε την προετοιμασία της σήμερα το απόγευμα με την συγκέντρωση στα γραφεία του Ερασιτέχνη, όπου και όλες οι παίκτριες μοιράστηκαν το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Όπως αναφέρει το σάιτ του ΑΣ Άρη “αρχικά, τα κορίτσια της Μαρίας Δεληγιάννη συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα τροπαίων στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, όπου και παρέλαβαν το πρόγραμμα των προπονήσεών τους από εδώ και στο εξής, ενώ στη συνέχεια έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για φέτος στο γήπεδο, που βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Απούσες από αυτήν την πρώτη συγκέντρωση ήταν οι Βάσια Καρατζοπούλου, Ιωάννα Πέτρου, Ειρήνη Κωλέττα, Χρύσα Σταφυλλίδου και Μαρία Παντζαρτζίδου, οι οποίες αναμένεται να ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες”.

Η προπονήτρια της ομάδας, Μαρία Δεληγιάννη, τόνισε σχετικά ενόψει της νέας χρονιάς: “Είμαι αισιόδοξη για την πραγματοποίηση μίας καλής χρονιάς, όχι μόνο από άποψη ανταγωνισμού, αλλά και από την άποψη του να μπουν οι βάσεις, ώστε τα επόμενα χρόνια να έρχονται ακόμα περισσότερα κορίτσια κοντά στον σύλλογο”.

 

To Top