Ο έλεγχος του PRESSARIS: Ο Γιαννιώτας μοναδική πηγή κινδύνων

Ο Άρης δεν έβγαλε την ενέργεια που έχουν να δώσουν οι νεαροί παίκτες του και δίχως την βοήθεια των πιο έμπειρων, έφυγε ηττημένος από την Νέα Σμύρνη. Το παιχνίδι διεκδικεί τον τίτλο της… φαρσοκωμωδίας από το 80ʼ και μετά, γιατί αυτά που είδαμε γίνονται μόνο στα Ελληνικά γήπεδα. Φυσικά, η ομάδα οφείλει να βρει συντομότατα την αγωνιστική της ταυτότητα προκειμένου να γίνει αξιόμαχη και ανταγωνιστική.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 7
Ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε να επέμβει, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που πιέστηκε η άμυνά του. Το γκολ προέρχεται από λανθασμένη απόκρουση του Καπετάνου, ενέργεια που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του Άρη.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 6
Δείχνει καλά στοιχεία αλλά χρειάζεται δουλεία και αγωνιστικά λεπτά. Η συγκεκριμένη θέση απαιτεί παράλληλα και την ανάλογη αυτοπεποίθηση. Έχει όλο το χρόνο μπροστά του.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 7
Εκτός από τα αγωνιστικά του καθήκοντα έχει και την ευθύνη να κατευθύνει τους νεαρούς συμπαίκτες του. Η διάθεση που δείχνει είναι δεδομένη, στο κομμάτι αυτό δεν έχει να αποδείξει τίποτα.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΙΔΟΣ: 6
Αρκετά μαχητικός. Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, η άμυνα του Άρη λειτούργησε καλύτερα διώχνοντας τον αδικαιολόγητο πανικό των πρώτων λεπτών.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 6
Αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες μονάδες του φετινού Άρη. Δυστυχώς δεν έπιασε τα επίπεδα απόδοσης που θα περίμενε κανείς. Η ομάδα τον χρειάζεται και για τον λόγο αυτό πρέπει να αναλάβει ηγετικό ρόλο.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 5
Μέτριο παιχνίδι για τον νεαρό μεσοεπιθετικό και στις δύο θέσεις που τοποθετήθηκε μετά τις εσωτερικές αλλαγές του Κατσαβάκη. Του έλειψε η ενέργεια.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: 5
Μόνο με την εμπειρία του θα μπορούσε να δώσει περισσότερες λύσεις, αλλά δεν τα κατάφερε. Λογικά θα του αναθέσει πιο ενεργό ρόλο ο προπονητής.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 6
Ισχύει ό,τι και στην περίπτωση του Καπετάνου. Ο Άρης έχει ανάγκη της εμπειρίας αυτών των ποδοσφαιριστών για να του δώσουν αγωνιστικές λύσεις.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 8
Η πιο αξιόπιστη μονάδα του Άρη. Η μοναδική πηγή κινδύνων για την εστία του αντιπάλου. Αυτό που χρειάζεται ο νεαρός, είναι στηρίγματα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 5
Σε μέτρια μέρα ο πιτσιρικάς. Ίσως λειτούργησε ανασταλτικά το άγχος της πρεμιέρας. Έχει όλο  τον χρόνο να δείξει το ταλέντο του.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: 5
Μετριότατο πρώτο ημίχρονο για όλη την πλευρά της ομάδας. Οι εσωτερικές αλλαγές του Κατσαβάκη διόρθωσαν κάπως τα πράγματα. Η βελτίωση στον τομέα αυτό είναι δεδομένη, καθώς θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολες αμυντικές στιγμές για τους κίτρινους.
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: 5
Ένας ακόμα νεαρός με καλά στοιχεία που οφείλει ωστόσο να τα δείχνει συχνότερα.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ: 5
Πέρσι είχε αφήσει καλές εντυπώσεις, στα πρώτα τουλάχιστον παιχνίδια που αγωνίστηκε. Οφείλει να ανεβάσει στροφές.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: – 
Έπαιξε λίγο για να κριθεί σε ένα σημείο, όπου ο αγώνας μάλιστα είχε διακοπή!
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, η παρουσία των γηπεδούχων κυμάνθηκε κάτω του μετρίου. Δυστυχώς ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του αντιπάλου, αλλά και αριθμητικό του πλεονέκτημα. Επίσης, ο σκοπός μπορεί να αγιάζει τα μέσα, αλλά μέχρι εκεί που δεν γελοιοποιείται το άθλημα.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Ηλίας Σπάθας δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα. Έκανε εκτεταμένη χρήση των καρτών, με τις κόκκινες να είναι απολύτως δικαιολογημένες. Όφειλε εξάλλου να είναι πιο αυστηρός στο αντιποδόσφαιρο των γηπεδούχων στο τελευταίο τέταρτο. Χωρίς δύσκολες φάσεις οι βοηθοί Αλεξέας, Σταθόπουλος.
To Top