ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Μήτρογλου, σκληρός διαπραγματευτής, θρίλερ για το “διαζύγιο”!

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις των ανθρώπων του Άρη με τον Μήτρογλου, σκληρός διαπραγματευτής ο 33χρονος επιθετικός, θρίλερ για το “διαζύγιο”!

Ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει τραυματίας, αφού και χθες έκανε θεραπεία, μια και είχε ενοχλήσεις και γενικότερα η παρουσία του στους κιτρινόμαυρους προκαλεί προβληματισμό, όπως έχουμε σημειώσει και σε άλλα ρεπορτάζ.

Η συνολική του εικόνα στις προπονήσεις, οι τραυματισμοί του, αλλά και κάποιοι όχι αγωνιστικοί λόγοι είχαν ως αποτέλεσμα να δρομολογηθεί η διαδικασία για να λυθεί η συνεργασία του Άρη με τον 33χρονο επιθετικό, ειδικά από την στιγμή έχει ένα συμβόλαιο που αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Η προσπάθεια αυτή αποδεικνύεται και στην πράξη ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία. Μετά τις πρώτες συζητήσεις ο Μήτρογλου δείχνει ανένδοτος στο να μπει σε μια διαδικασία λύσης της συνεργασίας και προβλέπεται ένα διαπραγματευτικό θρίλερ με τους ανθρώπους του Άρη.

Ο Άρης πόνταρε πολλά πάνω του, περίμενε από τον πρώην διεθνή επιθετικό να επιχειρήσει στην πράξη την διαδικασία της “επιστροφής” του σε υψηλό επίπεδο, αλλά όλα αυτά έμειναν στην θεωρία.

To Top