Σούπερ τελικός ποδοσφαίρου στο Τόκιο: Βραζιλία – Ισπανία στην μάχη για το χρυσό (videos)

Μπορεί να ζορίστηκαν, αλλά Βραζιλία και Ισπανία επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και με χιτσκοκικό τρόπο πήραν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Ολυμπιακού ποδοσφαιρικού τουρνουά στο Τόκιο.

Πριν καν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν οι δύο ομάδες με τα πιο πλήρη ρόστερ και τα δύο μεγάλα φαβορί για το χρυσό. Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και η Ισπανία θα αγωνιστεί τελικά με την Βραζιλία στην μάχη για την κορυφή.

Η σελεσάο δεν κατάφερε να σκοράρει για 120 λεπτά απέναντι στον Μέμο Οτσόα και την παρέα του από το Μεξικό, όμως στα πέναλτι βρήκε τρόπο να πάρει την πρόκριση. Οι Βραζιλιάνοι ήταν αλάνθαστοι στις τέσσερις εκτελέσεις τους, το Μεξικό αστόχησε με τους Αγκίρε, Βάσκες και με σκορ 4-1, η ομάδα του Αντρέ Ζαρντίν προκρίθηκε στον τελικό.

Λίγο αργότερα, η Ισπανία γλίτωσε στο… τσακ τα πέναλτι. Οι Ιάπωνες κράτησαν για 115 λεπτά το 0-0, όμως ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ του Μάρκο Ασένσιο έδωσε την λύση και με το 1-0 οι Ισπανοί πέρασαν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

To Top