Ξεκίνησαν τα… ταχύρυθμα ενόψει Γιαννιτσών- “Να δω τον αντίπαλο στα… δίχτυα!

Αυτό που ζήτησε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αλλά δεν είδε στoν βαθμό που επιθυμούσε και περίμενε στο ματς με τον Ακροπόταμο είναι ένα παιχνίδι από πλευράς Άρη απόλυτης κυριαρχίας στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί οι κίτρινοι να είχαν την κατοχή μπάλας και να μην επέτρεψαν (σε μεγάλο βαθμό) στον αντίπαλο να περάσει το… κέντρο, όμως δεν έπεισαν ότι είναι απόλυτα έτοιμοι για παιχνίδια με ποιοτικότερους αντιπάλους.

Τη χθεσινή προπόνηση μονοπώλησε η μεταφορά μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, ένα από τα μείζοντα προβλήματα του Άρη στο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο, καθώς έγιναν πολλά και αβίαστα λάθη στην οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ πολλές φορές η ανάπτυξη ήταν μονόπλευρη με τους παίκτες του άξονα να έχουν μηδαμινή προσφορά.

Σε μία προσπάθεια μάλιστα του 57χρονου τεχνικού να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του ειπώθηκε από τον ίδιο: “Έμεινα ικανοποιημένος από το πάθος και την αποφασιστικότητα σας στο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο, αλλά θέλω περισσότερο. Θέλω περισσότερη πίεση, να δω τον αντίπαλο στα… δίχτυα”.

To Top