Νάκας: “Είμαστε πιεσμένοι, αλλά δεν είναι δικαιολογία-Από μικρός θαύμαζα τον κόσμο του Άρη…”

Ο Στέλιος Νάκας ανήκει στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο για να ενισχύσουν την προσπάθεια ανόδου του Άρη, ενώ στο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός.

Ο δανεικός από την Ξάνθη νεαρός μέσος φιλοξενήθηκε στον ιντερνετικό σταθμό “Yellow Radio” και μίλησε για τον ένα και μοναδικό στόχο, αυτόν της ανόδου, αλλά και την δική του παρουσία στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε για…

… την παρουσία του στον Άρη αυτό το διάστημα: “Ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησα στην ενδεκάδα. Μπορεί να είμαι δανεικός, αλλά από τη στιγμή που ήρθα στον Άρη δουλεύω καθημερινά στο 100%. Δεν σκέφτηκα καθόλου τη Γ΄Εθνική, σκέφτηκα πόσο μεγάλη ομάδα είναι, πόσο πολύ κόσμο έχει. Ήθελα να βοηθήσω πολύ, ώστε να ανέβει ο Άρης στη Β΄Εθνική”.

… τις δυσκολίες της κατηγορίας: “Από αυτό που έχω καταλάβει ότι σίγουρα το επίπεδο στην Ελλάδα έχει πέσει. Από τη Σούπερ Λιγκ, μέχρι και την τελευταία κατηγορία.Αυτό που βιώνω σε αυτό το πρωτάθλημα είναι ότι σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν μία εμπειρία σε αυτή την κατηγορία και μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα καταστάσεις.Μία ομάδα σαν τον Άρη που στα ξαφνικά παίζει σε αυτή την κατηγορία, είναι κάτι πρωτόγνωρο και σίγουρα θα αντιμετωπίζει δυσκολίες, μέχρι να αντεπεξέλθει πλήρως.

Πιστεύω ότι με την ικανότητα του συλλόγου, να πάρει παίκτες, να πληρώνονται ποδοσφαιριστές και ο κόσμος θέλει η ομάδα να ανέβει εύκολα.Δεν είναι εύκολο, όλοι όσοι παίζουν με έναν ιστορικό σύλλογο θέλουν να δώσουν το 1000%”.

… τον κόσμο του Άρη: “Σίγουρα μετά το παιχνίδι με την Δόξα που δώσαμε στεναχώρια στον κόσμο του Άρη, αυτό που θέλω να του πω είναι ότι δουλεύουμε καθημερινά, δίνουμε το 100%. Σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να τελειώσουμε μόνο με νίκες και από εκεί και πέρα να γίνει ένα στραβοπάτημα από Σέρρες και Καβάλα και να ανεβούμε κατηγορία”

… το αν το συζητάνε στα αποδυτήρια τα αποτελέσματα των διεκδικητών της πρώτης θέσης:  “Σίγουρα το συζητάμε από τη στιγμή που τα πράγματα ήρθαν έτσι.Αυτό που κάνουμε πρώτα απ΄όλα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις για να κερδίσουμε την κατηγορία.Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε έστω και μία ισοπαλία.Περιμένουμε, έστω και μία ισοπαλία του Πανσερραϊκού. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.Ακόμα και χθες που ήταν ο αγώνας του Πανσερραϊκού, μπήκα σε μία ιστοσελίδα για να δω πόσο είναι το σκορ.Είμαστε πιεσμένοι. Μην το πάρει ο κόσμος αυτό που λέω ως δικαιολογία.Από τη στιγμή που επιλέγεις να πας στον Άρη ξέρεις ότι θα υπάρχει πίεση”.

… το αν υπάρχει ηρεμία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών: “Όσον αφορά την ηρεμία δεν γίνεται να είμαστε και τόσο ήρεμοι, με την καλή έννοια. Πρέπει να υπάρχει μία εγρήγορση.Ακόμα και πρόβλημα να υπήρχε με τις πληρωμές, σαν νεαρός ποδοσφαιριστής που είμαι θα ήθελα να παίξω μπάλα και να ανέβει πρώτη η ομάδα.Δεν υπάρχουν διοικητικά και οικονομικά προβλήματα κάτι που μας δίνει κίνητρο να προχωρήσουμε”.

… το παιχνίδι με τον Ακροπόταμο: “Στο παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου είχαμε την κατοχή, της φάσεις αλλά είχαμε ένα πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Το σκορ ρίγουρα μας αδικεί. Θα έπρεπε να είναι 4-0 και 5-0, αλλά όντως ο κόσμος του Άρη έχει την απαίτηση να δει μία νίκη μεγάλη που είναι δεδομένο για το βάρος της φανέλας του Άρη. Θα ήθελε μία νίκη ο κόσμος με μεγάλο σκορ για να ανεβάσει την ψυχολογία του”.

… αν έχει έρθει ως αντίπαλος στο “Κλ. Βικελίδης” παλαιότερα: “Έχω έρθει με την Ξάνθη στο “Βικελίδης” ως αντίπαλος και με τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό που θαύμαζα στον Άρη από μικρός ήταν ο κόσμος του στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Για μένα το “Βικελίδης” είναι το πιο ατμοσφαιρικό γήπεδο στην Ελλάδα.Είναι ιδανικό για μία καυτή έδρα και ο Άρης έχει τον κόσμο για μία καυτή ατμόσφαιρα”.

… τις δυσκολίες που εμφανίζει στο επιθετικό κομμάτι ο Άρης: “Υπάρχει ο Πόι και ο Καπνίδης που έχει πετύχει αρκετά γκολ αλλά και ο Κωνσταντινίδης. Το θέμα είναι η ατυχία στα τελειώματα. Τα δουλεύουμε και περιμένουμε να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση”.

… για το μέλλον του: “Ποιος δεν θα ήθελε στην ηλικία μου να είναι ποδοσφαιριστής του Άρη. Από εκεί και πέρα ανήκω στην Σκόντα Ξάνθη. Το τι θα κάνουν οι ομάδες για μένα το καλοκαίρι είναι δικό τους θέμα. Δεν θα εμπλακώ στις διαπραγματεύσεις. Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να κάνω την δουλειά μου στο γήπεδο”.

… το αν ξεχώριζε κάποιον παίκτη του Άρη από τα παλαιότερα χρόνια: “Ο Τονι Κάλβο μου είχε κάνει εντύπωση σε θέμα τεχνικής κατάρτισης. Ήμουν συμπαίκτης επίσης με τον Ούμπιντες στον Βόλο που τον θεωρώ από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος”.

To Top