ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκίνησαν τα τεστ των ποδοσφαιριστών στον Άρη!

Ξεκίνησαν τα τεστ των ποδοσφαιριστών στον Άρη, προκειμένου να επιστρέψει η κιτρινόμαυρη ομάδα στην κανονικότητα!

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ξεκίνησε σήμερα η προβλεπόμενη διαδικασία των τεστ για τον κορονοϊό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Μόλις ολοκληρωθούν τα τεστ και υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματά τους από το ιατρικό επιτελείο θα τεθεί σε εφαρμογή το προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο –όπως έχει ανακοινωθεί- περιλαμβάνει ατομικές προπονήσεις ανά γκρουπ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου”.

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες του Άρη χωρισμένοι σε γκρουπ των 6-8, θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο προκειμένου να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας για το προσεχές διάστημα, οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε τέσσερα ολιγομελή γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις, που θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες (θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών για το κάθε γκρουπ), θα ξεκινούν νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνονται το μεσημέρι.

Το σίγουρο είναι πως όλος ο Μάιος θα είναι μήνας προετοιμασίας για τις ομάδες της Super League, που έπειτα από αυτή την απραξία και την καραντίνα, θέλουν το λιγότερο τρεις εβδομάδες οι παίκτες για να φτάσουν σε ένα αξιόλογο επίπεδο.

To Top