Χασούρα κοντά στα 15.000.000 ευρώ για την Λάτσιο από εισιτήρια

Οι άνθρωποι της Λάτσιο κάνουν τους υπολογισμούς τους για την χασούρα που θα έχει ο σύλλογος από τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια που θα δώσει, όπως και από τα επόμενα του Champions League.

Η Λάτσιο ήταν από τις… άτυχες ομάδες της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι βρισκόταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν πόντο πίσω από την Γιουβέντους και έμοιαζε ικανή να χτυπήσει το πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια.

Για αυτό άλλωστε και οι άνθρωποί της πιέζουν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θέλοντας να κάνουν τα πάντα για να σηκώσουν το Σκουντέτο. Την ίδια ώρα, βέβαια, η Λάτσιο όπως και οι υπόλοιπες ομάδες εφόσον υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος θα στερηθούν τις υπηρεσίες των οπαδών τους.

Για την Λάτσιο, η χασούρα από τα εισιτήρια αναμένεται σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ανθρώπων του συλλόγου να πλησιάσει τα 15 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα υπολογίζεται κοντά στα 8 εκατ. ευρώ η χασούρα από τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια στο «Ολίμπικο» κόντρα σε Φιορεντίνα, Μίλαν, Σασουόλο, Κάλιαρι και Μπρέσια, υπολογίζονας πως το γήπεδο θα ήταν σχεδόν γεμάτο λόγω του κινήτρου που έχει η ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι υπεύθυνοι της Λάτσιο υπολογίζουν και την χασούρα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια του Champions League της επόμενης περιόδου που θα γίνουν πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή θα φτάνει τα 6-7 εκατ. ευρώ και συνολικά τα 15!

To Top