ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση στον Άρη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος…

Με το… μυαλό -αποκλειστικά και μόνο- στην επανέναρξη του πρωταθλήματος από σήμερα το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Άπαντες μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς πρώτης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσης, καθώς το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο Άρης φιλοξενείται από την Ξάνθη στα Πηγάδια, εκτός κι αν το Διαιτητικό Δικαστήριο που καλείται σήμερα να αποφασίσει για την ένσταση του Ολυμπιακού, αποφασίσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και η αγωνιστική αυτή γίνει εμβόλιμη.

Ο Σάββας Παντελίδης καλείται να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, προκειμένου να αποτελέσει μία… κακή ανάμνηση το τέλος του 2018.

Οι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από την ήττα από Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Εργοτέλη και το μόνο που έχουν ανάγκη πλέον, είναι μία νίκη στην Ξάνθη, απέναντι σε μία ομάδα με την ίδια βαθμολογική συγκομιδή με αυτούς μέχρι στιγμής.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” έχει κανονικά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, περιμένοντας να ανεβάσει ρυθμούς και να είναι έτοιμος και ο Ούγκο Σόουζα, που έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα.

 

To Top