ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα για μεταγραφές! Οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να καλύψουν άμεσα τα πρώτα κενά

Η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου κύλησε, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια μεταγραφική κίνηση του Άρη, παρά μόνο να έχουν ολοκληρωθεί δύο αποδεσμεύσεις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” έλυσαν την συνεργασία τους, με τους Μεργκίμ Μάβραϊ και Θωμά Ναζλίδη, ενώ παράλληλα έχουν προχωρήσει σε επαφές με τους παίκτες που έχουν ψηλά στη λίστα τους, για ενίσχυση.

Θεωρείται πλέον εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με κάποια νέα προσθήκη στο ρόστερ, από τη στιγμή που για να γίνει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε ο παίκτης να ήταν ήδη στη Θεσσαλονίκη. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως χρειάζονται μερικές μέρες για ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές και κάποιες προπονήσεις προσαρμογής.

Επομένως, ο Σάββας Παντελίδης θα πορευτεί για το ματς με την Ξάνθη, έχοντας στο μυαλό του μόνο τις υπάρχουσες επιλογές του.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις, μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, καθώς ακόμα και όσοι δεν υπολογίζονται προπονούνται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Προχωρημένες περιπτώσεις σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην ΠΑΕ Άρης υπάρχουν, ωστόσο, βρίσκονται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να ανακοινωθούν.

 

 

To Top