Ξεκίνησε η εβδομάδα… Βεζένκοφ

Καθοριστική για το μέλλον της συνεργασίας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στον Άρη είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα. Ο νεαρός φόργουορντ επιστρέφει στην Ελλάδα και η άφιξη του θα δρομολογήσει εξελίξεις καθώς θα γίνουν δυο πολύ σημαντικά ραντεβού.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Βεζένκοφ θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Αγγέλου προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά και αναλυτικά το θέμα της παραμονής του στους κίτρινους. Ο προπονητής του Άρη θα αναλύσει στον παίκτη τον ρόλο που θα του αναθέσει στην ομάδα αλλά και τα οφέλη που θα έχει αν αποφασίσει να παραμείνει στην ομάδα.

Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των διοικούντων του Άρη με τον μάνατζερ του Βεζένκοφ, Νίκο Λώτσο, στη διάρκεια της οποίας θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, οικονομικά και αγωνιστικά. Ο παίκτης που ενηλικιώνεται στις αρχές του επόμενου μήνα επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα και θα επισκεφτεί το Aris Basketball Camp , στη Χαλκιδική. Στη συνέχεια θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και θα προγραμματιστεί η συνάντηση με τον Αγγέλου και ακολούθως το τετ α τετ του Λευτέρη Αρβανίτη με τον εκπρόσωπο του.

 

To Top