Ο… γολγοθάς του Γιαννίτση! Σαν “θηρίο στο κλουβί”, αλλά έχει την στήριξη όλου του Άρη!

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης ζει τον δικό του… γολγοθά. Ακολούθησε την αποστολή του Άρη στο Πράβετς, αλλά δεν πρόκειται να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα γιατί ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από την επέμβαση, που είχε υποβληθεί στο τέλος της χρονιάς στο γόνατό του. Μοιάζει σαν… θηρίο στο κλουβί, αλλά περιμένει πως και πως τον Αύγουστο, έχοντας την στήριξη του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη ακολουθεί και στο Πράβετς το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να βρεθεί και πάλι στο 100% μέσα στον Αύγουστο. Είναι λογικό να μην βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, γιατί θέλει πολύ να μπει και να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ωστόσο νιώθει την στήριξη του Γιάννη Χατζηνικολάου και όλων στην ομάδα και θα παλέψει για να επανέλθει δριμύτερος.

Εννοείται πως υπολογίζεται κανονικά από τον Έλληνα τεχνικό στην “ομάδα” των κεντρικών αμυντικών που θα κληθούν φέτος να πάρουν χρόνο συμμετοχής και ο ίδιος θέλει να αφήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα πίσω του αυτόν τον τραυματισμό.

 

To Top