Φυσική κατάσταση, μοντάρισμα, αλλά και “ομάδα” εκτός γηπέδου!

Ώρα 07.30 στο Πράβετς. Ουσιαστικά από σήμερα ο Γιάννης Χατζηνικολάου με τους συνεργάτες του θα βάλουν τις βάσεις για τον νέο Άρη. Όσα έγιναν μέχρι σήμερα από την “πρώτη” πριν 10 μέρες περίπου ήταν η προεργασία. Πλέον οι κίτρινοι θα δουλέψουν στο Πράβετς πάνω σε όλα! Όχι μόνο στη φυσική κατάσταση ή στο μοντάρισμα, αλλά και στο να γίνουν ομάδα και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η απομόνωση που βιώνει μια ομάδα στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας έχει πολλά… στραβά για τους παίκτες (πολύ τρέξιμο, μεγάλη ένταση, πολλές ώρες προπόνησης επί καθημερινής βάσης), αλλά και το μοναδικό καλό ότι έρχονται όλοι κοντά ο ένας στον άλλον. Δεν υπάρχει καλύτερο διάστημα από μια προετοιμασία για να δεθεί ένα σύνολο και να γίνει ομάδα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λειτουργεί σαν ομάδα εκτός γηπέδου. Αυτό επιτυγχάνεται σαφώς με καλούς χαρακτήρες και φυσικά μέσα από την καθημερινή τριβή στον ίδιο χώρο.

Είναι και αυτός ένας βασικός στόχος του Χατζηνικολάου και των συνεργατών του, που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που στην Ιταλία το επεισόδιο Κατσαβάκη – Καζναφέρη “πλήγωσε” την ομάδα…

 

To Top