ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό στον Άρη

Ο Άρης αφήνει πίσω τον Απόλλωνα Πάτρας και στρέφεται προς τον ΠΑΟ.

Πιο αναλυτικά η ΚΑΕ αναφέρει.«Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/01 στην Αθήνα, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.Το πρόγραμμα της Δευτέρας (24/01) περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στα σουτ και τα βάρη. Ο Γιάννης Καστρίτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Σταύρου Σχίζα ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα συνεχιστεί την Τρίτη 25/01 με μία απογευματινή προπόνηση».

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό, μοναδικός απών ο Ντραγκίτσεβιτς

Μοναδικός απών από τη σημερινή προπόνηση του Άρη, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Ο Άρης ξεκίνησε σήμερα (11/01) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του εξ αναβολής, εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (17/01, 19:00, ΕΡΤ3), για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Με εξαίρεση τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη.

Οι ρυθμοί θα ανέβουν από αύριο (12/01), με την προετοιμασία να συνεχίζεται με μια προπόνηση”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό, “λευκό” απουσιολόγιο για τον Τερζή

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στο γήπεδο μετά το διήμερο ρεπό και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δίχως προβλήματα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/09, 21:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό, μοναδικός απών ο Καββαδάς

Με μία προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Δευτέρα. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τον Βασίλη Καββαδά.

Οι κίτρινοι έφτασαν αργά χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και για το τεχνικό τιμ ξεκίνησε άμεσα η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Οι προπονητές είδαν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ, θα δουν φυσικά και τον αυριανό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσουν να ετοιμάσουν όσο το δυνατόν αρτιότερα το αγωνιστικό πλάνο για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Είναι σημαντικό ότι πέρα από τον Καββαδά δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τραυματισμούς ή απουσίες αφού και ο Γουίλ Κάμινγκς που αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στο γόνατο προχθές, προπονήθηκε κανονικά.

To Top