Ξεκίνησε η συνάντηση για το ποδοσφαιρικό… Grexit

Με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας, ξεκίνησε η επαφή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τον Τζιάνι Ινφαντίνο, αναφορικά με το ποδοσφαιρο… Grexit.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA βρίσκεται στην Αθήνα από τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/4) και το πρωί στις 11:00 ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει η συνάντησή του με τον Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να συζητήσουν για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και την… εμπλοκή του στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, όπου θα φέρει και τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία του Υπουργείου, μαζί με τον Πατρίκ Κομνηνό και λίγα λεπτά αργότερα, αφίχθηκε και ο Σταύρος Κοντονής. Όμως, η συνάντηση άρχισε περίπου 50 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, μια και δύο Βουλευτές από τα υπόλοιπα κόμματα που δίνουν το «παρών» στην συνάντηση, καθυστέρησαν να φτάσουν στον… προορισμό τους.

Ωστόσο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αμέσως μόλις έφτασε στο γραφείο του, υποδέχθηκε τον Τζιάνι Ινφαντίνο, σε μία πρώτη… άτυπη σύσκεψη πριν την… επίσημη, παρουσία όλων των φορέων.

Πηγή: onsports.gr

To Top