ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεργασία του Άρη με το ΑΠΘ!

Μια νέα συνεργασία, ιδιαίτερα σημαντική στο ζωτικό κομμάτι των ακαδημιών, εγκαινιάζει ο Άρης.

Συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρική ακαδημία των κίτρινων, επικεφαλής της οποίας είναι ο Λεωνίδας Βόσδου, θα συνεργάζεται πλέον με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τόσο στον κομμάτι της ποδοσφαιρικής εκμάθησης, όσο και σε αυτό της ψυχολογίας.

Τελειόφοιτοι του τμήματος φυσικής αγωγής (με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο) και αυτού της ψυχολογίας θα συνεργαστούν με τον Άρη προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στις ακαδημίες, με στόχο την καλύτερη εκμάθηση και διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ έχει ως εξής: 

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του ΑΣ ΑΡΗΣ ,κ. Αναστάσιο Οικονόμου και του τεχνικού Διευθυντή κ. Λεωνίδα Βόσδου με τον Πρύτανη του Α.Π.Θ. , κ. Περικλή Μήτκα συζητήθηκε η ενδεχόμενη συνεργασία πάνω στον ευαίσθητο τομέα της ψυχολογίας των παιδιών – αθλητών.

Η συνεργασία τελικά θα υλοποιηθεί μετά τη δεύτερη συνάντηση του τεχνικού Διευθυντή κ. Λεωνίδα Βόσδου και της Αντιπρύτανης κ. Αριάδνης Στογιαννίδου. Οι δύο ψυχολόγοι  που θα αναλάβουν το πρόγραμμα είναι οι φοιτήτριες του τμήματος ψυχολογίας ,Ναταλία Πελέκα και Κατερίνα Νερατζάκη .

To Top