Ξεκίνησε η χρονιά για το γυναικείο βόλεϊ! Γιαννάκης: “Να γράψουμε και φέτος ιστορία”

Έγινε η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες.

Το πρώτο ραντεβού ήταν στις ανοικτές εγκαταστάσεις του Ανατόλια και όπως σχολίασε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιάννης Γιαννάκης μιλώντας στο Yellow Radio 9,28: “Ελπίζουμε να είναι και αυτή μια χρονιά με επιτυχίες, να γράψουμε και φέτος ιστορία. Πλέον μας αντιμετωπίζουν αλλιώς οι αντίπαλοι μας, θέλουμε και εμείς κάποια πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε μακρινά, η φετινή χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη, έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες, αλλά έχει ενισχυθεί και η ομάδα μας και θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί”.

Για τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι:

Παρέμεινε η Βερόνικα η Χουντίμα που θα είναι αρχηγός μας, η Πήττα, η Γουγούση, η Χίτζιου, η Πετρινόλη, η Έλενα η Μπάκα, πήραμε σαν μεταγραφές την Ναταλία την Μεταξά από την Σαντορίνη, την πασαδόρο την Χριστίνα την Τζούριτς που ήταν η καλύτερη πασαδόρος του Σέρβικου πρωταθλήματος που έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και στην Μοντάνο, που ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή του Ελληνικού βόλει γενικότερα και μας έκανε την τιμή να αγωνίζεται την νέα σεζόν στην ομάδα μας.

Για το εάν θα γίνουν άλλες κινήσεις:

Προς το παρόν όχι, η ομάδα θα πορευτεί έτσι, είμαστε ικανοποιημένοι από το ρόστερ που έχουμε και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πράγματα έχουμε νέο προπονητή τον κ.Στέλιο Κουτουνίδη, που είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος, επειδή υπήρχαν κάποια άλλα προβλήματα με τον κ.Τσαιρέλη που παραμένει φυσικά στην ομάδα στα αναπτυξιακά τμήματα.

Για το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν:

Εκεί που τελειώσαμε εκεί θα ξεκινήσουμε και πάλι, στην Αθήνα ενάντια στον Ολυμπιακό, ενώ στην συνέχεια θα αγωνιστούμε εκτός έδρας στην Σαντορίνη, βέβαια σε τέτοια παιχνίδια δείχνεις και τους στόχους σου.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, αλλά φυσικά για να πετύχουμε και πάλι θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου μας, που πέρυσι μας έδωσε το κάτι παραπάνω.

Για το εάν ο Άρης θα έχει την ίδια έδρα και την επόμενη σεζόν:

Η έδρα της ομάδας και την νέα χρονιά θα είναι το Δ.Α.Κ. Πυλαίας, ελπίζω να μην έχει διαφορετική άποψη και ο δήμαρχος Πυλαιας-Πανοράματος

Ενώ τέλος για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη ανέφερε:

Θα βρεθούμε στην Βουλγαρία να αντιμετωπίσουμε την Στάρα Ζαγόρα, μια ομάδα που την θεωρώ στα μέτρα μας και από την στιγμή που το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει και στην έδρα μας πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα την περάσουμε.

Μετά θα αντιμετωπίσουμε τις Κάννες ή τον Ολυμπιακό.

To Top