ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκίνησε το Aris Basketball Camp στο Παλέ (και) με γαλούχηση στο Μουσείο! (photos)

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι άνοιξε την αυλαία του το πρώτο camp του Άρη για το 2016. Αξιοσημείωτη ήταν η πολύ μεγάλη συμμετοχή όχι μόνο από την Θεσσαλονίκη αλλά και από την περιφέρεια και έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να ζήσουν το όνειρο στο Nick Galis Hall! 

Το Aris Basketball Camp 2016 είναι στοχευμένο στις βασικές και προηγμένες δεξιότητες του μπάσκετ. Το προπονητικό τιμ του καμπ ήταν οι Νίκος Χασόπουλος, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Γιώργος Κατσικάρης, Παναγιώτης Ψαρριανός , Σωτήρης Σπασέγκο και Έφη Βαρέλα.

Όλοι οι προπονητές και οι αθλητές δούλεψαν πάνω σε ένα επιμελώς προσαρμοσμένο πρόγραμμα προπόνησης. Τα παιδιά όμως εκτος από προπόνηση είχαν την ευκαιρία στο πολύωρο πρόγραμμα της πρώτης μέρας να διαγωνιστούν σε παιχνίδια αλλά και να δουν από κοντά το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη και έτσι να κάνουν μια… βουτιά στην ιστορία του συλλόγου και να μυηθούν στην γεμάτη τίτλους διαδρομή της ομάδας.
aris_akadimies_basket_20 aris_akadimies_basket_19 aris_akadimies_basket_18 aris_akadimies_basket_17 aris_akadimies_basket_16 aris_akadimies_basket_14 aris_akadimies_basket_13 aris_akadimies_basket_12 aris_akadimies_basket_11 aris_akadimies_basket_10 aris_akadimies_basket_9 aris_akadimies_basket_8 aris_akadimies_basket_7 aris_akadimies_basket_6 aris_akadimies_basket_5 aris_akadimies_basket_4 aris_akadimies_basket_3 aris_akadimies_basket_2

To Top