ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκαθαρίζει για Κυβελίδη και Σιδεράκη

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει καταλήξει στις αποφάσεις του για την θέση του φορ και του τερματοφύλακα. Ήδη υπάρχει μια πρώτη συμφωνία και απομένει το “φλερτ” να εξελιχθεί σε “γάμο” και για τους δυο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Συγκεκριμένα στην επίθεση έχει προκριθεί η περίπτωση Λεωνίδα Κυβελίδη, ώστε να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Άρη. Το όνομα του 29χρονου φορ έχει ακουστεί αρκετές φορές για τους κίτρινους, οι δυο πλευρές έχουν συχνή επικοινωνία και ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παναχαϊκή.

Στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν έκανε 16 συμμετοχές τις οποίες συνδύασε με επτά γκολ. Στο πρώτο εξάμηνο έκανε 11 εμφανίσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης (4 γκολ). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Δόξα Δράμας, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό.

Η άλλη υπόθεση που απασχολεί έντονα είναι του Γιάννη Σιδεράκη, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιάννη Φυσέκη, καθώς ο 29χρονος τερματοφύλακας αποφάσισε να αφοσιωθεί στις σπουδές του και να τελειώσει το διδακτορικό του, τη στιγμή που είναι στην έξοδο και ο Χαβιέρ Τζινάρ.

Σε ό,τι αφορά τον 28χρονο πορτιέρο η σημερινή ημέρα θεωρείται ότι θα είναι καθοριστική, μετά την προφορική συμφωνία που είχε με τον Άρη.

Η Καλλονή είχε χθες το ματς με τον Πανθρακικό για την 4η αγωνιστική της Super League και δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα του Έλληνα γκολκίπερ. Ωστόσο, είναι δύσκολο να γίνει εκτίμηση για την έκβαση της υπόθεσης. Από τη μία ο παίκτης αποκτήθηκε πριν δύο εβδομάδες μόλις. Από την άλλη ο Σιδεράκης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη και προφανώς οι νησιώτες δεν «τρελαίνονται» με την ιδέα να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, ενώ έχει δείξει ότι επιθυμεί να πάει στους κίτρινους.

To Top