ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκαθαρίζει για τον Ιτούρμπε, “παράθυρο” αισιοδοξίας για τη συμμετοχή του

Η λογική λέει ότι η σημερινή προπόνηση θεωρείται καθοριστική για την επιστροφή του Χουάν Ιτούρμπε. Αν ο Παραγουανός εξτρέμ του Άρη καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης τότε θα τεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Από την ημέρα που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (υπέστη θλάση), ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι και φαίνεται πως… γυρίζει τις πιθανότητες υπέρ του. Ήδη χθες ανέβασε στροφές, αυξάνοντας και την αισιοδοξία για τη συμμετοχή του…

Ο Ιτούρμπε δείχνει πως θα προλάβει το συγκεκριμένο ματς. Χθες μάλιστα έβγαλε μέρος του προγράμματος στο Ρύσιο και στη συνέχεια προπονήθηκε ατομικά, ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή του.

Εφόσον σήμερα βγάλει εις πέρας το πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων τότε ο Μπούργος θα έχει ένα ακόμα “όπλο” στη φαρέτρα του για την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το αν θα επιλέξει βέβαια τον Ιτούρμπε να ξεκινήσει βασικός ή από τον πάγκο θα είναι δική του επιλογή, ανάλογα με τα τελικά πλάνα του αγώνα.

To Top