Ξεκαθαρίζει με τους «πέντε», πάνω από όλα το συμφέρον του Άρη

Η σημερινή μέρα αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα των ποδοσφαιριστών εκείνων που δεν υπολογίζει ο Λούκας Αλκαράθ. Η συνάντηση του Άγγελου Σπυρίδωνα με τους παίκτες αυτούς θα «τρέξει» εκτός απροόπτου τις εξελίξεις.

Όπως είναι γνωστό, ο Ισπανός προπονητής έκανε γνωστό ότι οι Γκέσιος, Ψυχογιός, Ασλανίδης, Γιώρης και Κοτσώνης δεν είναι στα πλάνα στο πλαίσιο του «κουρέματος» του ρόστερ.

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση τους έδωσε άδεια μέχρι και χθες 2 Ιανουαρίου.

Ο Άγγελος Σπυρίδων, ως υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους παίκτες.

Αντικείμενο συζήτησης ο τρόπος αποδέσμευσης τους. Όπως, όμως, έχουμε επισημάνει, τη στιγμή πάντως, που κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει ακριβώς με τη φορολογική ενημερότητα και το κατά πόσο θα μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί για κάποιους η θέση του προπονητή σε συνεργασία με τη διοίκηση (έγινε ήδη μια προεργασία), με βάση, πάντα, τις ανάγκες που θα προκύψουν από το «πάρε-δώσε» του Γενάρη.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζουν στην Αλκμήνης θα γίνει προσπάθεια να μπει «πάνω από όλα» το συμφέρον της ομάδας. Αυτή πρέπει να είναι και η λογική των κίτρινων μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προσπάθειας για την επιβίωση. Εντός κι εκτός των γηπέδων.

 

To Top