ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκαθαρίζει (σε μεγάλο βαθμό) η αρχική ενδεκάδα του Άρη στην Τρίπολη…

Καθοριστική η σημερινή προπόνηση, αναφορικά με τον τρόπο που θα παρατάξει την ερχόμενη Δευτέρα στην Τρίπολη τον Άρη, ο Σάββας Παντελίδης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” αναμένεται σήμερα να “προβάρει” στην προπόνηση την ενδεκάδα του αγώνα με τους Αρκάδες, καθώς μετά το αυριανό χαλάρωμα, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.

Ο προπονητής του Άρη είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε πολλούς περισσότερους παίκτες, απ΄ότι το προηγούμενο διάστημα, καθώς αρκετοί επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους.

Όσον αφορά την άμυνα, ο Φραν Βέλεθ επιστρέφει και μένει να φανεί ποιος από τους Δεληζήση και Ροζ, μένει εκτός. Aν και οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ του Έλληνα στόπερ. Ο Βαλεριάνος είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσει βασικός, όπως και ο Κωνσταντινίδης, αντί των Κόρχουντ και Τζανακάκη.

Στη μεσαία γραμμή ο Σιώπης είναι βέβαιος, με τον Μπάσα να παίζει και σε αυτό το ματς στο πλευρό του, με τον Ματίγια να μένει κατά πάσα πιθανότητα στον πάγκο.

Όσον αφορά την επίθεση, μόνος σίγουρος είναι ο Ματέο Γκαρσία, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να διεκδικεί θέση βασικού στο άλλο άκρο της επίθεσης. Για την κορυφή της επίθεσης “παίζουν” τρεις. Ντιγκινί, Γιουνές και… Λάρσον. Ο Σάββας Παντελίδης καλείται να πάρει την απόφασή του.

Καταληκτικά για τη θέση “10”, ένα προβάδισμα το έχει ο Νίκο Μαρτίνες αντί του Μάρτιν Τόνσο, με τον πρώτο να έχει ανεβάσει σημαντικά την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα.

To Top