Ξεκαθαρίζουν όλα στο θέμα προπονητή! Η αναβλητικότητα δεν ωφελεί κανέναν…

Η Δευτέρα ήταν μια μέρα συζητήσεων και επαφών ανάμεσα στη διοίκηση του Άρη και τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Οι δυο πλευρές τα είπαν, αλλά δεν πάρθηκε οριστική απόφαση συνέχισης ή διακοπής της συνεργασίας. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα. Η αναβλητικότητα δεν ωφελεί κανέναν.

Όπως είναι γνωστό, ο Μιχαλήτσος φέρεται πικραμένος από την κριτική που δέχτηκε την προηγουμένη εβδομάδα και δεν το έκρυψε αυτό στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου! Στη συνάντηση που έγινε ο 56χρονος άφησε να εννοηθεί ότι όλα είναι ανοιχτά, ακόμη και η αποχώρησή του, χωρίς να θέσει, πάντως, άμεσα θέμα παραίτησης.

Η διοίκηση από την πλευρά της προσπάθησε να θέσει επί τάπητος όλα όσα δημιουργούν πρόβλημα. Η αρχική θέληση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία, αφού επιλυθούν ορισμένα ζητήματα στις σχέσεις όλων των πλευρών, ενώ ας μην ξεχνάμε και το μήνυμα που έστειλαν οι οργανωμένοι μέσα από το σάιτ και την εφημερίδα τους την περασμένη εβδομάδα.

Κάποια στιγμή μπήκε θέμα συζήτησης να προκύψει ένα σχήμα με την παρουσία του Μιχαλήτσου σε θέση τεχνικού διευθυντή, όπως ήταν μέχρι πρόσφατα, αλλά δεν μπήκε σε ουσιαστική φάση για διάφορους λόγους.

Όπως μπήκε στο τραπέζι και το γεγονός ότι οι παίκτες -μετά τη δήλωση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία- φαίνεται ότι στηρίζουν ανοιχτά τον Μιχαλήτσο. Αυτό το λαμβάνουν υπόψη οι άνθρωποι του Άρη, ενώ φοβούνται το ρίσκο ενός ξένου προπονητή, τη στιγμή που δεν υπήρχε μέχρι χθες κάποια έτοιμη λύση για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Την Δευτέρα έγιναν κάποιες συζητήσεις και επαφές για προπονητή που θα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένη απόφαση, λοιπόν, δεν πάρθηκε με γνώμονα ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία, «καθαρό μυαλό» και όχι βιαστικές ενέργειες. Κάθε κίνηση φιλτράρεται και ζυγίζεται.

Όλα, πάντως, παραμένουν ανοιχτά, με τις όποιες εξελίξεις να μετατίθενται για την Τρίτη. Η παραμονή του Γιάννη Μιχαλήτσου είναι σε μια κλωστή.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλα, άμεσα και ουσιαστικά. Ζητούνται αποφάσεις συγκεκριμένες, λύση «χθες» μια δεν μπορεί να «σέρνεται» άλλο η προπονητολογία και η αναβλητικότητα τη στιγμή που η ομάδα προέρχεται από σημαντική νίκη, έχει μπροστά της οκτώ «καυτά» ματς, και θέλει πάση θυσία να κερδίσει το παιχνίδι της επιβίωσης…

 

 

To Top