Ξεκινάει τώρα η… «επιχείρηση ΑΕΚ»

Τα κεφάλια μέσα… Μετά το 24ωρο ρεπό ηρεμίας και αποφόρτισης από το ένα ντέρμπι στροφή στο επόμενο, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Σάκης Τσιώλης έχοντας πάρει «ψήφο εμπιστοσύνης» μετά, από την τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση των κίτρινων, ετοιμάζεται να προετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (17:15) με μοναδικό στόχο την επιτυχία.

Θεωρείται και είναι ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι, το έκτο επίσημο, με τους κίτρινους να αναζητούν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, η απώλεια βαθμών σε συνδυασμό με την μέτρια απόδοση βασικών στελεχών έχουν προκαλέσει έναν εύλογο προβληματισμό, για τον οποίο έγινε πολύς λόγος το τελευταίο 48ωρο.

Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε προς τη διοίκηση, αλλά και στο στενό του περιβάλλον, ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει και στη σημερινή προπόνηση, με την οποία εγκαινιάζεται η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα.

Ο προπονητής των κίτρινων είναι αποφασισμένος να ρίξει στη φωτιά ποδοσφαιριστές έτοιμος και αποφασισμένους να ανταποκριθούν στη δύσκολη αποστολή τους και να χαράξουν την έναρξη της αντεπίθεσης. Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του ΟΑΚΑ ξεκίνησε…

To Top