Ξεκινούν οι συναντήσεις διοίκησης παικτών με χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των οφειλών

Με πολύ σημαντικά ραντεβού ξεκινάει η βδομάδα για τον μπασκετικό Άρη. Η διοίκηση θα αρχίσει τις κατ΄ ιδίαν επαφές της με τους παίκτες του φετινού ρόστερ, ώστε να βάλει σε ένα χρονοδιάγραμμα την αποπληρωμή των οφειλών που υπάρχουν.

Είναι σαφές ότι η διοίκηση δεν περίμενε τον Βαγγέλη Αγγέλου για να μπει σε αυτή τη διαδικασία, ούτε λειτουργούν εκβιαστικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός την περασμένη βδομάδα στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Οι άνθρωποι της ομάδας όλο αυτό το διάστημα προσπάθησαν να βρουν χρήματα για να είναι σήμερα όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να μπουν στην διαδικασία διακανονισμού με τους παίκτες για τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν.

Η διοίκηση θεωρεί δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και άπαντες θα εξοφληθούν, αφού τα χρήματα υπάρχουν και προκύπτουν από τον ΟΠΑΠ με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι ως χορηγία για την γιορτή του Νίκου Γκάλη, ο δεύτερος είναι μέσω του ΕΣΑΚΕ για τα αγωνιστικά μπόνους, της βελτίωσης θέσης και της ανάδειξης νεαρών παικτών (Μποχωρίδης).

Αν αυτά τα (εγγυημένα) έσοδα είχαν εισπραχθεί μέχρι σήμερα, δεν θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. Άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες έχουν λάβει εκχωρήσεις από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ένα μέρος των συμβολαίων τους είναι εγγυημένα ούτως ή άλλως.

 

To Top