Το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ για τον έλεγχο και η ανοιχτή γραμμή ΚΜΑ με ΠΑΕ

Η εβδομάδα που ξεκινάει θα δώσει την ευκαιρία και στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών να έχει συνάντηση με την ΠΑΕ Άρης σε μια προσπάθεια να υπάρχει… «ανοιχτή γραμμή» ανάμεσα στους δυο φορείς.

Η νέα διοίκηση της ΚΜΑ είναι αποφασισμένη να ασκήσει τον ελεγκτικό της ρόλο, όπως έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη τα μέλη της. Στα πλαίσια αυτά θα υπάρχει συχνή ενημέρωση του φορέα και στενή συνεργασία.

Αμέσως μόλις συγκροτηθεί σε σώμα το νέο δ.σ. της ΠΑΕ αναμένεται να υπάρξει ευρεία συνάντηση με την ΚΜΑ, ώστε η τελευταία να ενημερωθεί για όλα τα ανοικτά ζητήματα. Αυτό μπορεί να γίνει και σήμερα το βράδυ. Σημεία αιχμής, όπως τόνισαν και οι νομικοί στην τελευταία συνάντηση είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οι διαπραγματεύσεις με δημόσιο και παίκτες, αλλά και το ύψος του μπάτζετ που θα δαπανηθεί τη νέα χρονιά για τη δημιουργία του ρόστερ.

Παράλληλα, η ΚΜΑ περιμένει το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ για τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, έχοντας μπει στον Ιούνιο. Όλα δείχνουν ότι αυτό δεν θα αργήσει. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα… επίσκεψη στα γραφεία της εταιρίας για να πληροφορηθούν την πορεία της υπόθεσης.

To Top