Ξεκούραση, επιστροφή στην… Παρέλαση και αντίστροφη μέτρηση για Πανθρακικό

Η σημερινή μέρα θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Άρη να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί πριν από την τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε κάποια πράγματα στο φιλικό με την Κ20, το οποίο, όμως διεκόπη πριν από την ολοκλήρωσή του εξαιτίας των τραυματισμών των Αγγελούδη και Ρέινα. Από την ημέρα της 25ης Μαρτίου, οι κίτρινοι επιστρέφουν στο γήπεδο και μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Το ευχάριστο για τον Παπαδόπουλο είναι η επιστροφή του Ρούμπεν Πουλίδο, η οποία θεωρείται πια δεδομένη.

Είναι ξεκάθαρα ο πιο ποιοτικός κεντρικός αμυντικός που διαθέτει στο ρόστερ του ο Αρης, όμως τα στατιστικά δείχνουν ότι είναι και ο πιο πολύτιμος. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στα εφτά παιχνίδια στα οποία ο Ρούμπεν Πουλίδο δεν αγωνίστηκε -εξαιτίας τιμωρίας ή τραυματισμού- οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν, ενώ έχουν απολογισμό έξι ήττες και μια ισοπαλία, όπως έχουμε σημειώσει σε παλαιότερο άρθρο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε με ικανοποίηση τον Ισπανό αμυντικό να ολοκληρώνει το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε (θλάση στο ισχίο) και τέθηκε στη διάθεσή του για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Ακόμα, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι του Ανδρέα Ηρακλή.

Από κει και πέρα, ο 46χρονος προπονητής του Άρη θα έχει στη διάθεσή του και τους τρεις διεθνείς Γιαννιώτα, Διούδη και Διαμαντάκο.

To Top