Οι ευχές των διοικήσεων για τα γενέθλια του συλλόγου τους δεσμεύουν! Άρης πρωταγωνιστής και υγιής και στα 100!

Πλησιάζει η 25η Μαρτίου μια ημέρα ξεχωριστή, όχι μόνο για τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία, αλλά και για τον Άρη, μια και την ημέρα αυτή ιδρύθηκε το 1914.

Ήδη έχουν εκφραστεί αρκετές ευχές από επίσημα χείλη με αφορμή την γενέθλια ημέρα και την συμπλήρωση 99 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

“Η δυναμική του Άρη ως σύλλογος είναι βέβαιο ότι δεν θα υπήρχε, εάν δεν υπήρχε η μεγάλη και ανιδιοτελής αγάπη του κόσμου του, η στήριξη του οποίου αποτελεί μοναδικό φαινόμενο. Ευχόμενοι ότι η φετινή δύσκολη χρονιά θα τελειώσει θετικά για όλα τα τμήματα, θα πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι η προσπάθεια που γίνεται, ώστε ο Άρης μας να είναι ανταγωνιστικός και πρωταγωνιστής σε όλα τα αθλήματα, δε θα σταματήσει ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης.

Είχε προηγηθεί πριν από λίγες μέρες η δήλωση του προέδρου του ερασιτέχνη Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία ανάμεσα στ’ άλλα επισήμανε:”Σίγουρα υπάρχουν υπεύθυνοι, αλλά η ώρα καταμερισμού ευθυνών θα έρθει στο μέλλον. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο Αρης αποτελεί τεράστια δύναμη, έχει δώσει πάρα πολλά στον αθλητισμό και την κοινωνία. Εύχομαι υγεία και του χρόνου στα 100 χρόνια όλα τα τμήματα να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι είναι τώρα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Ψηφίδης είχε τονίσει χαρακτηριστικά σχετικά με τα γενέθλια: “Θα οδηγήσουμε τον Αρη εκεί που του αξίζει. Εύχομαι υγεία και ευτυχία και όλοι μαζί του χρόνου να είμαστε παρόντες στη γιορτή για τα 100 χρόνια του Αρη. Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όπως και οι παίκτες μας θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις».

Θα υπενθυμίσουμε και τις δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Άρης Λευτέρη Αρβανίτη, ο οποίος υπογράμμισε ότι: “Αυτή τη στιγμή όμως η αναζήτηση ευθυνών να μείνει πίσω και όλοι μαζί να προτάξουμε τη σωτηρία της ομάδας. Να είστε σίγουροι ότι οι υπεύθυνοι που έχουν φτάσει τον Σύλλογο σ’ αυτό το σημείο ήδη έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του Αρειανού και μετά θα ακολουθηθεί ο δρόμος έτσι ώστε να «πληρώσουν» για τις ευθύνες τους”.

Δηλώσεις, λόγια κι ευχές που… δεσμεύουν τους παράγοντες του Άρη! Ευθύνη και υποχρέωσή τους ο Άρης να γιορτάσει τα 100 χρόνια της ζωής του πρωταγωνιστής, υγιής και καθαρός! 

To Top