“Ξενάγηση” στο “ΑΡΗΣ CITY SUMMER CAMP 2013”

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Άρη, Γιώργος Κάρλας μέσα από το PRESSARIS “ξεναγεί” τον κόσμο του Άρη στο “ΑΡΗΣ CITY SUMMER CAMP 2013”.

Υπεύθυνοι του προγράμματος του Ερασιτέχνη είναι οι: Γουλής Δημήτρης, Κάρλας Γιώργος και Σαρηγιαννίδης Άρης.
Αναλυτικά:

1) Τι είναι το ΑΡΗΣ CITY SUMMER CAMP 2013 και σε ποιους απευθύνεται;

Το ΑΡΗΣ CITY SUMMER CAMP 2013 είναι ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικής, ψυχαγωγικής και εκπαιδευτικής απασχόλησης. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών και των δύο φύλων.

2) Ποιος είναι ο σκοπός του προγράμματος;

Σκοπός του προγράμματος είναι , τα παιδιά να περάσουν δημιουργικά και ευχάριστα ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. Μέσα από το παιχνίδι, τις συζητήσεις και τα happenings που θα γίνονται να γνωρίσουν την ιστορία και το μεγαλείο του Άρη μας. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας αυτή η ανάγκη είναι πιο επιτακτική από μέρους μας προς τα μικρά παιδιά .Στόχο έχουμε να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους γονείς στην φύλαξη των παιδιών τους , γι αυτό το λόγο οι τιμές είναι τόσο προσιτές σε όλους. Έμπειροι προπονητές και προσωπικό θα παραλαμβάνουν τα παιδιά από το κλειστό της θύρας 3 «Ανέστης Πεταλίδης» το πρωί και το μαγικό «ταξίδι» στον κόσμο του ΑΡΗ θα ξεκινά…

3) Πού θα γίνει και πότε;

Το ΑΡΗΣ CITY SUMMER CAMP 2013 θα διεξαχθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του γηπέδου μας «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα πραγματοποιηθεί από τις 17/06/2013 έως και τις 26/07/2013 από τις 7:30 έως και τις 15:00. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι είμαστε από τους πολύ λίγους συλλόγους της χώρας που διαθέτουμε τις υλικοτεχνικές υποδομές για ένα τέτοιο εγχείρημα.

4) Ποια αθλήματα και δραστηριότητες περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από πλευράς αθλημάτων : Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Στίβο, Πόλο, Κολύμβηση, Τζούντο, Πάλη, Τάε Κβον Ντο (Tae kwon Do), Πυγμαχία και Ποδηλασία. Επίσης ανά τακτά διαστήματα θα γίνονται ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις του γηπέδου (αγωνιστικός χώρος, αίθουσα τροπαίων, αποδυτήρια, γυμναστήρια, σουίτες κτλ) , ομιλίες , παιχνίδια και άλλες παιδαγωγικές δραστηριότητες μέσα από την ιστορία του συλλόγου.

5) Πώς και πού μπορεί να εγγραφεί ένα παιδί;

Οι γονείς μπορούν να απευθύνονται καθημερινά για περισσότερες πληροφορίες από τις 9:00 έως τις 17:00 στα γραφεία του Α.Σ ΑΡΗΣ που βρίσκονται στο Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» Αλκμήνης 69 (2ος όροφος) και στα τηλέφωνα 2310-305404
( εσωτ.1) ή 2310-329384. Και από τις 17:00 έως τις 23:00 από το γραφείο του γυναικείου τμήματος βόλεϊ και το κυλικείο που βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3 του γηπέδου (τηλ επικοινωνίας 6972261918 κ Σαρηγιαννίδης Άρης)
.
6) Ποιο είναι το κόστος και τι πρέπει να φέρει μαζί του ένα παιδί;

Το κόστος συμμετοχής ανά εβδομάδα ανέρχεται στο ποσό των 35ευρώ για ένα παιδί ή στο ποσό των 55 ευρώ για δύο παιδιά. (της ίδιας οικογένειας). Τώρα αν κάποιος μπορεί να εξοφλήσει εφάπαξ όλο το πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων , οι τιμές μειώνονται ακόμη πιο πολύ και ανέρχονται στο ποσό των 115 ευρώ για ένα παιδί και στα 185 ευρώ για δύο παιδιά. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται Ασφαλιστική κάλυψη ,Γιατρός , Αθλητικό T-shirt και Δεκατιανό για το κάθε παιδί.
Το κάθε παιδί θα πρέπει να φέρει μαζί του αθλητική περιβολή, αθλητικά παπούτσια, σαγιονάρες , μαγιό, σκουφάκι πισίνας, γυαλάκια πισίνας, δύο πετσέτες (μία για πισίνα) , νερό, χαρτί ιατρού (εκτός αθλητών του συλλόγου) δεύτερο μπλουζάκι και προαιρετικά φαγητό (μεσημεριανό σε μεταλλικό μπολάκι).

Εύχομαι το ΑΡΗΣ CITY SUMMER CAMP 2013 που με τόσο μεράκι οργανώσαμε, να έχει την ανάλογη ανταπόκριση και να αποτελέσει ένα χέρι βοηθείας στους γονείς και τεράστια χαμόγελα χαράς στους μικρούς μας φίλους.

To Top