ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεπερνάει το “εμπόδιο” του Απόλλωνα και πλησιάζει όλο και περισσότερο στην 4η θέση! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Επιστροφή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον Άρη που υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:00, ΕΡΤsports) για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στο -3 από την 4η θέση!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από το Περιστέρι χθες, κράτησε τον Ατρόμητο στους 43 βαθμούς και με νίκη ο Άρης σήμερα μειώνει στο -3, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” έχουν 37, έξι “στροφές” πριν το φινάλε της σεζόν.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει στη διάθεσή του τον Νικολά Ντιγκινί που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επιστρέφει για πρώτη φορά σε αποστολή ο Ούγκο Σόουζα μετά το χειρουργείο στους κοιλιακούς τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ σε καλή κατάσταση είναι και ο Μάρτιν Τόνσο.

Εκτός έμειναν οι διεθνείς Μιχάι Κόρχουτ και Μιτζέν Μπάσα, οι οποίοι θα ενσωματωθούν από σήμερα με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ουγγαρίας και της Αλβανίας αντίστοιχα για τα προκριματικά του UEFA EURO 2020. Οι δύο Ομοσπονδίες δεν δέχθηκαν το αίτημα του Άρη για να αφήσουν με άδεια μίας ημέρας τους παίκτες, ώστε να αγωνιστούν σήμερα.

Αντιθέτως, οι δύο Έλληνες διεθνείς, Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Βαλεριάνος, πήραν στο “πράσινο φως” από την ΕΠΟ και θα αγωνιστούν κανονικά σήμερα, καθώς από αύριο θα ενσωματωθούν τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Sousa, Younes, Nico Martinez, Tonso, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Ιντζόγλου.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ομάδα της Ριζούπολης ορίστηκε να σφυρίξει ο Γιώργος Λάμπρου από την Ένωση Ευβοίας.Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών) και Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς).Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

To Top