ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντιγκινί, ο Τόνσο και οι σκέψεις για την αρχική ενδεκάδα…

Ο Σάββας Παντελίδης έχει καταλήξει σε πολύ μεγάλο βαθμό στις επιλογές του για το αρχικό σχήμα του Άρη ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη έχει κάπως ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς τον καταρτισμό της ενδεκάδας, εκτός κι αν αλλάξει γνώμη για κάποια θέση, την τελευταία στιγμή.

Όλα δείχνουν όμως πως ο Μάρτιν Τόνσο, πέρα από την επιστροφή του στην αποστολή θα έχει και θέση στο αρχικό σχήμα των “κιτρινόμαυρων”.

Έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, προπονείται κανονικά με τον 53χρονο προπονητή να “ποντάρει” πολλά πάνω του, ειδικά σε κλειστές άμυνες, όπως αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα οι απουσίες των διεθνών Μπάσα και Κόρχουτ έχουν ξεκαθαρίσει το πως θα παρουσιαστεί μεσοαμυντικά ο Άρης. Ματίγια-Σιώπης δίδυμο στα χαφ, με τον Βαλεριάνο αριστερά στην άμυνα και τον Τζανακάκη να επιστρέφει στο δεξί άκρο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμοι οι Βέλεθ-Ροζ, εκτός κι αν επιλεχθεί ο Δεληζήσης αντί του Γάλλου για το συγκεκριμένο ματς.

Όσον αφορά την επίθεση ο Τόνσο θα είναι σε θέση “δεκαριού”, Ντιγκινί ή Γιουνές για την κορυφή. Ο Γάλλος είναι στην αποστολή και έχει το προβάδισμα να ξεκινήσει βασικός εκτός αν ο Παντελίδης τον προφυλάξει για να τον χρησιμοποιήσει στην πορεία του αγώνα και επιλέξει τον Τυνήσιο για την αρχική ενδεκάδα. Στα άκρα της επίθεσης, σταθεροί οι Ματέο Γκαρσία και Λάρσον.

To Top