«Ξερό» 2.30 και το χάντικαπ της Ναμίμπια!

Κόπα Αμέρικα και Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα μας απασχολήσουν την Παρασκευή. Θα κάνουμε παιχνίδι με τα σημεία και έχουμε κυκλώσει δύο καλοπληρωμένες επιλογές.

Κολομβία – Χιλή

Η Κολομβία είναι η μοναδική ομάδα στο Κόπα Αμέρικα που έφτασε αήττητη ως εδώ. Έκανε το 3/3 στον όμιλο, παρουσιάζοντας πολύ σοβαρό πρόσωπο. Η δουλειά του Κεϊρός είναι εμφανής στην ομάδα και ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, με την Παραγουάη, επιβλήθηκε με σκορ 1-0 παρά το ροτέισον. Στον αντίποδα, η Χιλή έχασε την τελευταία αγωνιστική την πρωτιά στον όμιλο της, καθώς ηττήθηκε 1-0 από την Ουρουγουάη και ενώ της αρκούσε και η ισοπαλία. Αυτή βέβαια ήταν η μοναδική της απώλεια στη διοργάνωση και ενώ είχε φτιάξει νικηφόρο σερί μέχρι τότε. Το αποψινό είναι μεγάλο ντέρμπι και η «ρόχα» είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Ακόμα κι έτσι πάντως, οι Κολομβιανοί είναι κάτοχοι του τροπαίου, έχουν την ψυχολογία και δεν έχουν δεχθεί καν γκολ ως εδώ. Όλα τα παραπάνω αρκούν για να στηρίξουμε τον «ξερό» άσο.

Νότια Αφρική – Ναμίμπια

Η εικόνα που έβγαλε στην πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα η Νότια Αφρική ήταν απογοητευτική. Ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Ακτή Ελεφαντοστού και οι «μπαφάνα – μπαφάνα» έχουν μπει στο μάτι του κυκλώνα. Ο Τύπος της χώρας έχει… στήσει στον τοίχο τους διεθνείς και δεδομένα το σημερινό αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για τη συνέχει και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Την ίδια ώρα, η Ναμίμπια ήταν ανταγωνιστική στο ματς με τον Μαρόκο δεν απέφυγε όμως την ήττα με σκορ 1-0. Υπάρχει πίστη ωστόσο για την πρώτη νίκη σε τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών. Βάσει του πάρα πολύ κακού κλίματος στους τυπικά γηπεδούχους, αξίζει να πάρουμε το διπλό με ευρωπαϊκό χάντικαπ +1.

Περισσότερα προγνωστικά θα βρεις στο foxbet.gr

To Top