Οι Λέικερς έκαναν χώρο και… φουλάρουν για Ίρβινγκ

Η ανταλλαγή με τους Γουίζαρντς δημιούργησε αρκετό χώρο στο salary cap, προκειμένου οι Λέικερς να προσθέσουν και τρίτο σούπερ σταρ στο ρόστερ τους: τον Καϊρί Ίρβινγκ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μία ανταλλαγή ήταν αρκετή, προκειμένου οι Λέικερς να δημιουργήσουν τον χώρο που είχαν ανάγκη στο salary cap για το κυνήγι ενός ακόμα σούπερ σταρ. Η ομάδα του Λος Άντζελες έστειλε το βράδυ της Πέμπτης (27/6) τος Μο Βάγκνερ, Άιζακ Μπόνγκα και Τζεμέριο Τζόουνς μαζί με ένα draft-pick 2ου γύρου για το 2022 στην Ουάσινγκτον, στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Άντονι Ντέιβις, έπεισε τον “Brow” να “πετάξει” το μπόνους των 4 εκατομμυρίων δολαρίων και αίφνης ο χώρος βρέθηκε.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οι Λέικερς έχουν πλέον τα 32 εκατομμύρια δολάρια που χρειάζονταν, ώστε να κυνηγήσουν τον βασικό στόχο τους από την Free Agency: τον Καϊρί Ιρβινγκ. Το φαβορί για τον “uncle Drew” παραμένει βέβαια το Μπρούκλιν, ωστόσο δεν αποκλείεται πολλά να αλλάξουν μετά την χθεσινή κίνηση των Λέικερς, οι οποίοι έχουν βέβαια και πολλές εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που ο Ιρβινγκ επιλέξει τελικά τους Νετς.

Σύμφωνα με το ESPN, στη λίστα της ομάδας του Φρανκ Βόγκελ βρίσκονται και οι Ντι Άντζελο Ράσελ, Ντάνι Γκριν, Τέρενς Ρος, Σεθ Κάρι, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, στο σενάριο που προκριθεί το σενάριο να μην πάρει κάποιον από τους free agent και να συμπληρώσει το ρόστερ με παίκτες “μικρότερης” αξίας. Παράλληλα, βέβαια, οι Λέικερς δεν έχουν πάψει να ενδιαφέρονται και για τους Κοουάι Λέοναρντ, Τζίμι Μπάτλερ, αν και οι περιπτώσεις τους μοιάζουν πιο μακρινές.

To Top