«Ξεσπάει» η Γκέτεμποργκ

Το κουπόνι του σαββατοκύριακου «πυκνώνει» σιγά σιγά, κάθε εβδομάδα ξεκινούν όλο και περισσότερα πρωταθλήματα, προσφέροντάς μας αρκετές επιλογές για στοιχηματισμό. Στοχεύουμε στη Γκέτεμποργκ…

Γκέτεμποργκ – Μπρομαποϊκάρνα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από την πρώτη κατηγορία Σουηδίας. Η Γκέτεμποργκ ψάχνει απαντήσεις μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Σίριους (με 3-2) και τη μείωση της διαφοράς από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 5 βαθμούς. Η φανέλα και η ιστορία της δεν είναι για να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην κατάταξη, εντός έδρας είναι πιο ανταγωνιστική. Πιστεύουμε πως μπορεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην προτελευταία Μπρομαποϊκάρνα, η οποία δεν έχει πάρει βαθμό εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ σε 7 αναμετρήσεις έχει δεχτεί 22 γκολ. Ο συνδυασμός του άσου με το over 2.5 είναι η επιλογή μας.

Γκρασχόπερς – Ζυρίχη

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ελβετίας, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Ζυρίχης μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Γκρασχόπερς. Παραδοσιακή κόντρα ανάμεσα στους δύο συλλόγους, που έχουν κοινή έδρα, αλλά απόψε τυπικά γηπεδούχος θα είναι η Γκρασχόπερς. Διαφορετικοί οι στόχοι τους, από τη μία οι «ακρίδες» θέλουν να ξεχάσουν την αποκαρδιωτική περσινή σεζόν και από την άλλη η Ζυρίχη, μετά από δύο κατακτήσεις Κυπέλλων, θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει θέση στην πρώτη δυάδα (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ). Τα παιχνίδια τους συνήθως κρίνονται στη λεπτομέρεια, πολύ πιθανό το αποψινό να μην αναδείξει νικητή.

To Top