Ξεσπάθωσε ο Πάρκερ κατά του Μπράιαντ: “Δεν τον… προσκύνησα ποτέ και γι’ αυτό έφυγα από τους Λέικερς!”

Τα χειρότερα έχει να θυμάται ο Σμους Πάρκερ από την συμπεριφορά του Κόμπι Μπράιαντ εκτός παρκέ όσο ήταν στους Λέικερς, γεγονός που έχει γίνει μεγάλο θέμα στην Αμερική. Ο πρώην πλέι μέικερ του Άρη σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε πως ο Μπράιαντ δεν δεχόταν καν να του μιλήσει εκτός μπάσκετ!

Ο Πάρκερ αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας του Μπράιαντ είναι εξαιρετικά άσχημος, υπογραμμίζοντας ότι “ουδείς μπορεί να πάρει κάτι από τον θρύλο που έχει δημιουργήσει, ούτε μπορεί να πει κάτι όσα έχει κάνει στο μπάσκετ. Η αφοσίωσή του στο μπάσκετ είναι καταπληκτική, όπως και η δουλειά του στο γήπεδο. Ο άνθρωπος μπορεί να παίξει το άθλημα εξαιρετικά, φαίνεται από την καριέρα του. Αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτόν τον άνθρωπο είναι το τι χαρακτήρα έχει. Το πως συμπεριφέρεται στους συνανθρώπους του. Αυτή η πλευρά του Κόμπι Μπράιαντ δεν μου αρέσει”.

Ο Πάρκερ που ήταν στους Λέικερς την περίοδο 2005-07 είπε επίσης πως “είχα μια δοκιμή στους Λέικερς, κέρδισα όλους τους υπόλοιπους για την θέση του βασικού, κέρδισα μια θέση στην ομάδα. Στο μέσο της πρώτης χρονιάς προσπάθεια να έχω μια επικοινωνία με τον Κόμπι Μπράιαντ. Ήταν συμπαίκτης μου, προπονούμασταν μαζί, έβλεπα το πρόσωπό του κάθε μέρα. Προσπάθησα να του πιάσω κουβέντα για το ράγκμπι. Μου είπε να μην του μιλάω! Μου είπε ότι δεν ήμουν έτοιμος να του μιλήσω…”.

Κατέληξε τονίζοντας πως “ο λόγος που δεν παρέμεινα στους Λέικερς ήταν ότι δεν προσκύνησα τον Κόμπι. Δεν έπεσα στα πόδια του! Στο τέλος της δεύτερης χρονιάς μου δεν του πάσαρα καν τη μπάλα! Τον αγνοούσα”.

 

To Top