Στήριξη σε Πασιαλή, Μπουγιουκλή. Το ιδανικό Έλληνας “ψημένος” προπονητής για τον πάγκο

O Χρήστος Βελώνης μέσω του blog του σχολιάζει την αγωνιστική παρουσία του Άρη μετά από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, μιλάει για «κυνήγι βαθμών» και ψηφίζει Έλληνα «ψημένο» προπονητή για τους κίτρινους.
«Κάθε καινούργια ομάδα χρειάζεται υπομονή. Η διαφορά με τον Άρη είναι ότι δεν μπορεί να επαναπαυτεί χρησιμοποιώντας την πίστωση χρόνου που έχει από τον κόσμο. Δυστυχώς η συγκυρία είναι τέτοια, που η ομάδα συγχρόνως είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει βαθμούς και μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης.
Για την εικόνα του φετινού Άρη υπάρχουν ελαφρυντικά. Όταν δεν έρχονται όμως τα αποτελέσματα τότε την «πληρώνει» ο προπονητής. Τα δυο παιδιά, o Πασιαλής με τον Μπουγιουκλή, που έχουν αναλάβει τώρα την ευθύνη έχουν δύσκολο έργο.
Αφενός πρέπει να βρουν τρόπους για να ανεβάσουν την ψυχολογία κυρίως των νεαρών παικτών, αφετέρου να φέρουν αποτελέσματα. Ξέραμε από την αρχή ότι η ομάδα δύσκολα θα έπαιζε το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε να βλέπουμε από τον Άρη.
Η γνώμη για τον αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη είναι όπως πρέπει να αναζητηθεί από την δεξαμενή των ελλήνων διαθέσιμων προπονητών. Ο Άρης αυτή την περίοδο έχει ανάγκη από Έλληνα «ψημένο» προπονητή. Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τη δουλειά του Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή, οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα νεαρά παιδιά της ομάδας.
Όσο για τους παίκτες, είναι φανερό ό,τι κάποιοι αγωνιστικά έπιασαν ταβάνι, κάποιοι οφείλουν να δώσουν περισσότερα και κάποιοι πρέπει να στηρίξουν ψυχολογικά τους υπόλοιπους».
To Top