«Ξεχωρίζουν οι ακαδημίες τζούντο του Άρη»

Για την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες τζούντο του Άρη μίλησε ο προπονητής των ακαδημιών, Νίκος Μαλλιαρόπουλος, με αφορμή την έναρξη των εγγραφών και των προπονήσεων του τμήματος.

«Πλέον διαθέτουμε ένα σημαντικό βάθος. Στις ακαδημίες έχουμε προπονητές που έχουν βγει από τα σπλάχνα του Άρη και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ο Άρης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη τετράδα των σωματείων όλης της Ελλάδας ενώ συμμετέχει σε ευρωπαϊκά τουρνουά συλλόγων με πολλές διακρίσεις. Αυτό είναι για εμάς πολύ μεγάλη τιμή και ένδειξη της δουλειάς που γίνεται», ανέφερε ο κ. Μαλλιαρόπουλος στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου, ενώ στην συνέχεια περιέγραψε την φιλοσοφία του τμήματος τζούντο των «κίτρινων»:
«Η φιλοσοφία μας στηρίζεται πάνω σε επιστημονικά δεδομένα και σε αυτό στο οποίο κάθε κοινωνία πρέπει να επενδύει. Να αθλείται, δηλαδή, η νεολαία, διότι αυτό μειώνει την πιθανότητα ανάπτυξης νόσων όπως είναι η υπέρταση, ο διαβήτης, η παχυσαρκία αλλά και τα ναρκωτικά. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στη νεολαία μας να αθληθεί κάτω από ένα πολύ συγκεκριμένο και επιβλεπόμενο τρόπο».

Όσον αφορά το πρόγραμμα των ακαδημιών τζούντο, ο προπονητής του Άρη επισήμανε: «Έχουμε τρία τμήματα. Το πρώτο αφορά ηλικίες από 5 μέχρι 9 χρονών, το δεύτερο από 9 μέχρι 12 ενώ το τρίτο ξεκινάει από τα 14 και όταν τα παιδιά κλείνουν τα 15, τα βάζουμε στο αγωνιστικό τμήμα. Υπάρχει δηλαδή ένα πλέγμα ηλικιών που τα παιδιά μπορούν να γραφτούν. Λειτουργούμε όλη την εβδομάδα από τις 16:00 μέχρι τις 22:00 με διαφορετικά τμήματα. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να μας βρουν στην αίθουσά μας, κάτω από τη Θύρα 1 του ‘Κλεάνθης Βικελίδης’».

To Top