Νιώθω καλύτερα από πριν!

Καλησπέρα από την Βουλγαρία. Θέλω καταρχήν να σας καλωσορίσω και εγώ από την πλευρά μου στο PRESSARIS.GR και να ευχηθώ να πάνε όλα καλά σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Είναι κάτι πολύ καλό και για μένα προσωπικά, να έχω μια τέτοια εμπειρία και να επικοινωνώ ουσιαστικά με εσάς, τους φιλάθλους του Άρη. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, αλλά θα δώσω την υπόσχεση ότι σαν ομάδα θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σας δώσουμε χαρά και να σας κάνουμε να φεύγετε ικανοποιημένοι από το γήπεδο.

Είμαστε από την Παρασκευή στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Ομολογώ ότι είναι πολύ όμορφο το μέρος, με καλές αθλητικές εγκαταστάσεις και γίνονται πολύ καλές προπονήσεις. Δώσαμε ήδη ένα φιλικό παιχνίδι, με την Ακαντέμικ και αύριο θα συμμετάσχουμε στο τουρνουά που διοργανώνεται εδώ. Θα παίξουμε τρία δυνατά φιλικά και θα διαπιστώσουμε όλοι μας σε ποια αγωνιστική κατάσταση είμαστε.

Έχουμε στην ομάδα μας νέα παιδιά, που ήρθαν από κολέγια της Αμερικής και θα πρέπει να τους βοηθήσουμε εμείς οι παλιοί να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το καλό είναι ότι παρατηρώ πως έχουν όλοι μεγάλη διάθεση να εγκλιματιστούν και είμαι βέβαιος πως μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι σαν σύνολο.

Προσωπικά, δόξα τω θεώ, νιώθω πολύ καλά μετά τον περσινό τραυματισμό που με άφησε εκτός για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Δούλεψα πολύ αυτό το καλοκαίρι για να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν και νιώθω καλύτερα από πριν! Θέλω πάρα πολύ να παίξω και πάλι μπάσκετ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει.

Η αλήθεια είναι ότι στον ελεύθερο χρόνο ρίχνω κλεφτές ματιές και στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ. Το παιχνίδι με τη Γαλλία είναι δύσκολο, αυτό το ξέρουμε όλοι, όμως έχουμε μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας, αν και έχασε μόνο από την Ισπανία μέχρι τώρα. Αν παίξουμε με την συγκέντρωση και το πάθος που είχαμε στον αγώνα με τη Σλοβενία, έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στα ημιτελικά. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά και το τεχνικό τιμ, καλή επιτυχία!

To Top