Ξεχώρισαν Σανιά, Ατματσίδης και Σουνάς

Από άποψη διάθεσης στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα δεν υστέρησε κανείς ποδοσφαιριστής του Άρη, στοιχείο που επιβραβεύτηκε από τον Πάουλο Κάμπος μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις που παραχώρησε.

Ιδιαίτερα δραστήριοι και ορεξάτοι αποδείχθηκαν οι Ατματσίδης, Σουνάς και Σανιά, που έκαναν την διαφορά, παρότι μιλάμε για ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.

Ο Ατματσίδης ξεχώρισε με την παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο, αποδεικνύοντας ότι  το νικητήριο τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, επιβεβαιώνει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Οι Σουνάς και Σανιά, αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν αυτοί από τα πόδια των οποίων πέρασαν σχεδόν όλες τις επιθέσεις του Άρη. Ο αρχηγός μάλιστα των “κίτρινων”, που θα τον στερηθεί λόγω καρτών στο επόμενο επίσημο παιχνίδι η ομάδα, πέτυχε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ιδίως, για τον Σανιά το κίνητρο χθες ήταν μεγάλο. Το βλέμμα του Κάμπος ήταν στραμμένο πάνω του, καθώς για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να τον δει να αγωνίζεται σε συνθήκες αγώνα, έστω και φιλικού.

Ο 24χρονος χαφ πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, ενώ του χρεώνεται και η εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Συμεωνίδη από την ανατροπή του οποίου προήλθε το 1-0 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σουνά.

To Top