Οι δοκιμές και τα συμπεράσματα του Κάμπος από τη φιλική νίκη…

Το χθεσινό φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πάουλο Κάμπος, ώστε να προχωρήσει σε κάποιες δοκιμές αλλά και για να διαπιστώσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και κυρίως αυτών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο παρατάχθηκε η 11αδα που θα ξεκινούσε την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, εφόσον δεν υπήρχε αναβολή και διεξαγόταν το παιχνίδι σήμερα όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Οι δοκιμές στο πρώτο ημίχρονο ήταν ελάχιστες με πιο σημαντική αυτή του Γκίνο ως δεξί μπακ. Ο 20χρονος μέσος παρότι φύση και θέση παίκτης του κέντρου έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στην θέση που του ζήτησε ο Βραζιλιάνος να αγωνιστεί.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ουσιαστικά το 45λεπτο με τις περισσότερες αλλαγές προσώπων σε θέσεις μέσα στο γήπεδο. Ο 57χρονος τεχνικός δοκίμασε στα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης τον Ψυχογιό στα χαφ, ώστε να επιστρέψει στην άμυνα ο υπό δοκιμή Χουζούρης, ενώ μετέφερε δίπλα στον Σανιά τον Ντούγκα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βραζιλιάνος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά τον αγώνα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος. Αυτό που κράτησε ήταν η διάθεση όλων των παικτών του, αλλά και το γεγονός ότι αμυντικά ο Άρης δεν απειλήθηκε καθόλου.

To Top