Ξιφασκία: Επιστροφή με δυο μετάλλια από το Κύπελλο του Απόλλωνα Βριλησσίων (photos)

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες για την ομάδα ξιφασκίας του Άρη! Συγκεκριμένα, με αγώνες στη Σπάθη στο ΟΑΚΑ και στο ξίφος ασκήσεως στην Κέρκυρα.

Στη Σπάθη το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αριστοτέλης Γρόλλιος στην κατηγορία Παμπαίδων και το ασημένιο μετάλλιο η Πανδώρα Γουσοπούλου στην κατηγορία ανάπτυξης Παγκορασίδων.

Εξαιρετική και η συμμετοχή των υπολοίπων αθλητών καθώς ο Γιώργος Μικρόπουλος κατετάγη 16ος, ο Γιάννης Τσουρλίνης 20ος, ο Αλέξανδρος Μαστροθύμιος 36ος και ο Προκόπης Κάνταρος 59ος. Εκπληκτική εμφάνιση έκανε και η Μαρκέλλα Γιαγκιόζη η οποία έφτασε μια ανάσα από τα μετάλλια και κατέλαβε τελικά την 5η θέση. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής Κώστας Γουσόπουλος.

Στην Κέρκυρα παράλληλα αγωνίστηκαν η Μάγδα Τεληπορανίδου και η Παρασκευή Χατζηφιλιππίδου, τις οποίες συνόδευσε ο προπονητής Παναγιώτης Τελιπορανίδης. Τα κορίτσια αγωνίστηκαν στην κατηγορία Νέων γυναικών με την Μάγδα Τεληπορανίδου να κατακτά την 10η θέση και την Παρασκευή Χατζηφιλιππίδου την 11η.

Ο ΑΣ Άρης και το τμήμα Ξιφασκίας είναι περήφανοι για τη συμμετοχή των αθλητών μας! Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με επόμενο στόχο το πρωτάθλημα.

To Top