ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ξύπνησε” στο τέλος, με ανατροπή και… ξέσπασμα (3-1)!

Για 80 λεπτά η εμφάνιση του Άρη ήταν πέρα ως πέρα προβληματική κόντρα στην Λαμία, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι”… συνήλθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, το γύρισαν και πέτυχαν τη νίκη με σκορ 3-1! Καπνίδης, Τζανακάκης και Ίλιτς τα τέρματα του Άρη.

Εικόνα που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα αυτή του πρώτου ημιχρόνου για τον Άρη, που πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος του 1-0. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα τέρμα. Στο 19΄η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα. Ένα-δύο του Ανάκογλου με τον Ντούνη, ο πρώτος πλάσαρε τον Τσενάμο, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα αουτ από θέση τετ α τετ.

Στο 32΄ο Μπούρμπος στάθηκε άτυχος, καθώς η σέντρα που επιχείρησε πήρε περίεργη τροχιά, ύψος και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο με τον Μιλούνοβιτς στη συνέχεια να δοκιμάζει πιάνει ένα αδύναμο σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Λαμίας. Τελευταία φάση του Άρη, αυτή στο 34΄με το εξ΄επαφής πλασέ του Ντούνη, να αποκρούεται με διπλή προσπάθεια από τον Τσενάμο. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λαμία άνοιξε στο 45΄το σκορ. Σέντρα του Βασιλόγιαννη, κεφαλιά του αμαρκάριστου σχεδόν Όμο από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Διούδη.

Η προβληματική εικόνα του Άρη στην επιθετική του ανάπτυξη συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με ελάχιστες “εκλάμψεις”. Στο 67΄οι “κιτρινόμαυροι” ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αντιπάλου αμυντικού, ενώ στο 70΄ο Μιλούνοβιτς δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Πίτκα, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ίλιτς που ήταν αρκετά δραστήριος όσο αγωνίστηκε. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλος αφυπνίστηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 85΄με τον Καπνίδη με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζανακάκη να ισοφαρίζει! Οι “κιτρινόμαυροι” δεν είπαν όμως την τελευταία τους κουβέντα. Ο Παυλίδης έπαιξε γρήγορα το φάουλ, ο Καράμπελας γύρισε, ο Ίλιτς άφησε και ο Τζανακάκης με ψύχραιμο πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 92΄! Το κερασάκι στην τούρτα ο Ίλιτς στο 94΄που πέτυχε με δυνατό σουτ το τελικό 3-1!

 

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης (72΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄Βουτσιάς), Τζανακάκης, Ραουλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (46΄Νέτο), Ανάκογλου (46΄Ίλιτς), Αντρέου (46΄Παυλίδης), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς, Ντούνης (63΄Καράμπελας)

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βάλιος, Αναστασιάδης, Βασιλογιάννης, Όμο, Τζόκιτς, Πίντο, Μπλάζιτς, Βάντερσον

Έπαιξαν επίσης οι: Πίτκας, Αυγενίκου, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Ντουρμισάϊ, Κοτσώνης, Μπουλουλής

To Top