ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παυλίδης: “Πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος, ξέρουμε πως θα είναι η φετινή Φούτμπολ Λιγκ…”

O Mπάμπης Παυλίδης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμία, για την εικόνα των “κιτρινόμαυρων”, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

Για την σημερινή απόδοση της ομάδας: “Είμαστε μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Μπήκαμε στο παιχνίδι, όπως και σε όλα τα παιχνίδια που παίζουμε, για να κερδίσουμε, δεν σταθήκαμε όμως αρκετά καλα στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε πάλι γκολ, ωστόσο είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάναμε μία κλασική ευκαιρία και ο αντίπαλος δεν μας απείλησε. Πιστεύω πως η Β’ Εθνική έτσι θα είναι φέτος. Ο κάθε αντίπαλος θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο και θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ την κόντρα επίθεση”.

Για το άλλο πρόσωπο της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: “Μπήκαμε πιο αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είπαμε πως πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω ώστε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα ήταν δύσκολο, καθώς δεν αγωνιστήκαμε όπως θα έπρεπε να αγωνιζόμαστε, παίζοντας δηλαδή καλό ποδόσφαιρο, όμως η ουσία είναι ότι κερδίσαμε και βάλαμε 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο”.

Για τις δυσκολίες της κατηγορίας: “Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα αντιμετωπίσουμε κλειστές άμυνες. Οι ομάδες θα μας περιμένουν πίσω. Φέτος οι ομάδες είναι πιο καλά στημένες, με καλύτερο υλικό από τις περσινές της Γ’ Εθνικής. Θα πρέπει να προσέξουμε κυρίως τις κόντρα επιθέσεις και πιστεύω πως δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα”.

To Top