ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΑΣΘ: 5.500 πρόστιμα το μήνα σε λαθρεπιβάτες

Περίπου 5.500 πρόστιμα το μήνα βεβαιώνουν οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει, με πιλοτικό πρόγραμμα, τον έλεγχο εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Χρήστο Στεφανίδη, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ–ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM».

Σύμφωνα με τον Χ. Στεφανίδη, παρά τον εντυπωσιακό αυτόν αριθμό προστίμων για εισιτηριοδιαφυγή, μόνο ένα ποσοστό της τάξης του 60%-70% εισπράττεται, αφού όσα κόβονται σε ανέργους διαγράφονται. Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ υποστήριξε ακόμα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού ολοκληρώνει σύντομα την επεξεργασία ενός σχεδίου-πρότασης για το συγκοινωνιακό έργο του, το οποίο θα το υποβάλουν στον υπουργό υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη. Κατά τον Χ. Στεφανίδη πρόκειται για μία τολμηρή εισήγηση η οποία θα προτείνει ένα προσιτό κόμιστρο.

Τη Μεγάλη Πέμπτη στον σταθμό μετεπιβίβασης του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού η ιδιωτική εταιρεία ελέγχου των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ θα μοιράσει στο επιβατικό κοινό πασχαλινά σοκολατένια αυγά.

To Top